Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Görgel, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Toplantımızın ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi

AK Parti Yerel Yönetimler

Başkan Görgel, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen ve 3 gün boyunca devam edecek AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Toplantımızın ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde AK Partili belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan; 31 Mart seçimlerinden ekonomiye, 6 Şubat depremlerinden kentsel dönüşüme, sıfır atıktan Türkiye Yüzyılı’na pek çok konuya ilişkin hitaplarda bulundu. Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Fırat Görgel, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen partimizin Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’na katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Toplantımızın ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.