Başkan Güngör, Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Elbistan'da toprağa verilen Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Ömer Faruk Coşkun'un da hazır bulunduğu taziye ziyaretinde Başkan Hayrettin Güngör, şehit ailesinin yanında yer alarak acılarını paylaştı.

baskan-gungor-sehit-ailesine-taziye-ziyaretinde-bulundu

Başkan Güngör, Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş’ın Ailesine Başsağlığı Dileklerini İletti
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pençe – Şimşek Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit düşen ve Elbistan’da toprağa verilen Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Ömer Faruk Coşkun’un da hazır bulunduğu taziye ziyaretinde Başkan Hayrettin Güngör, şehit ailesinin yanında yer alarak acılarını paylaştı.

Başkan Güngör, ziyaret sırasında şunları söyledi: “Şehidimiz Hasan Taş kardeşimizin baba ocağı Ekinözü’nde bizlere bıraktığı emanetleri olan kederli ailesine ve yakınlarına taziyelerimizi ilettik. Rahmet-i Rahman’a uğurladığımız aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Başkan Hayrettin Güngör’ün bu taziye ziyareti, şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş’ın ailesine destek ve başsağlığı dileklerini iletmek amacıyla gerçekleşti. Güngör, şehidin ailesinin yanında yer alarak acılarını paylaştı ve onlara destek olduğunu gösterdi. Başkan Güngör, şehit olan askerin ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, Allah’tan rahmet diledi ve aileye sabır temennisinde bulundu. Bu ziyaret, büyükşehir belediye başkanının şehit aileleriyle olan yakın ilişkisini ve duyarlılığını göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Exit mobile version