Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Güngör;Gençlerimiz İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, pazar günkü programlarının ardından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, hafta sonu programının ardından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Burada kütüphane ve ders çalışma alanlarında bulunan gençlerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Her fırsatta gençlerimizle bir araya gelmeye, hayata geçirilen çalışmalara ve etkinliklere ilişkin fikirlerini almaya, taleplerini dinlemeye gayret ediyoruz. Bugün de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gençlerimizle bir araya gelerek muhabbet ettik. Samimi sohbetleri için tüm gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Çalışmaları Beğeni Topluyor

Başkan Hayrettin Güngör konuşmasının devamında, “Kültür sanat etkinliklerimize ve gençlik faaliyetlerimize ilişkin istişarelerde bulunduk. Gençlerimizin sosyalleşmesine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için hayata geçirdiğimiz Kahramanmaraş Akademi ve Diriliş Sanat Merkezi’ni konuştuk. Kahraman Gençlik uygulamamızdan bahsettik. Gençlerimiz de etkinliklerimizden duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. Çalışmalarımızın gençlerimiz tarafından ilgi görmesi son derece mutluluk verici. Gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz artarak devam ediyor” ifadelerini kaydetti.