Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN OKAY, YAHYA KEMAL MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yahya Kemal mahallesini ziyaret ederek ev hanımlarıyla hasbihal etti. Başkan Okay, ortaya koydukları hizmetleri anlatarak, ev hanımlarının taleplerini dinledi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yahya Kemal mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Okay, ev hanımlarının taleplerini de dinledi.
Ev hanımlarının taleplerini tek tek dinleyen Başkan Okay, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Mahalle ziyaretlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz.

Yahya Kemal mahallemizde bulunan ev hanımlarıyla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledik. Projelerimizi anlatarak onların taleplerini dinledik. Tabi ev hanımlarının objektif değerlendirmeleri, samimi görüşleri bizleri çok memnun etti. Bizler de onlara yönelik yaptığımız çalışmaları anlattık.

Örneğin halı dokuma kursları, tekstil kursu, dikiş nakış kursu ve daha birçok faaliyette bulunduğumuzu anlattık. Onların da bu imkanlardan faydalanabilmeleri adına rehberlik yaptık. Ben hepsine bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum.”