Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Osman Okumuş: Eğitim Alanında Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkoğlu Belediyesi ilçede ikamet

Türkoğlu Belediyesi ilçede ikamet eden ve üniversiteye hazırlanan 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine eğitim kartları dağıttı.

Türkoğlu İlçesinde  her alanda başarılı çalışmalarıyla gönülleri fetheden başkan Osman Okumuş, Eğitim Alanında  Çalışmalarını Sürdürüyor.

Türkoğlu Belediyesi tarafından başlatılan eğitim seferberliği ile üniversiteye hazırlanan öğrencilerin çalıştığı bütün derslerin konu anlatım videolarının olduğu, deneme sınavlarına girebilecekleri Türkoğlu Akademi Eğitim kartları öğrencilere hediye edildi.

Türkoğlu Belediyesi olarak başlattığımız eğitim seferberliği ile evlerinde bütün derslerin konu anlatım videolarının olduğu, deneme sınavlarına girebilecekleri, binlerce sorudan oluşan soruların çözümlerinin de içinde olduğu soru bankalarını, ilgili branşlardaki hocalara whatsapp yoluyla ulaşabilecekleri ve Türkiye çapında yapılan deneme sınavlarıyla sınava hazırlık aşamalarında kendi durumlarını gözlemleyebilecekleri, yapay zeka ile yazılımlanmış 2000 öğrencimize 2000 adet 12 ay kullanabilecekleri Türkoğlu Belediyesi Akademi eğitim kartlarının dağıtıldığı programa İlçe Kaymakamı Burak Keser, İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik ile yanı sıra ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.