Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkent Genç’Lik Ya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ” Likya Şehirlerarası Gençlik Değişimi Programı” kapsamında Başkent Gençlik Meclisi deneyim ve aktarım yapmak için organizasyon düzenledi.

Düzenlenen organizasyonda Başkent Gençlik Meclisi Antalya Kapasite Güçlendirme Kampını gerçekleştirdi. 27-28-29 Haziran tarihinde Antalya Kent Ormanında gerçekleştirilen kampa Başkent Gençlik Meclisinden Organizasyon, Sosyal Medya, Katılım koordinasyon ve İcra ekibi katıldı. Gençliğin yaşamın her alanında söz sahibi olması için zemin hazırlayan BGM , sadece eğlence odaklı olmayan kapasite geliştirme programıyla; gençlerin karar alma mekanizmasına dahil olması için Simülasyon gerçekleştirdi. Akran dayanışmasının olduğu, kişisel fikir ve düşüncelerin özgürce aktarıldığı bu kampta gençlerin kendilerine de alan açıldığı ve bu alanı doğru ve anlamlı kullanabilmeleri, katılımcı demokraside süreç ilerlemesi için atılması gereken adımlar belirlenirken, kullanacakları yol ve yöntemlerle ilgili de yol haritaları oluşturuldu, aktarım yapıldı.

WhatsApp Image 2024 07 02 at 16.06.49 2

Başkent Gençlik Meclisi paydaşları için özel olarak düzenlenmiş olan organizasyonda başta Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Erdal Demir ve ekibine, Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer’e, Başkan Vekili Hilal Gedik ve Başkan Yardımcısı Rümeysa Kırmızı olmak üzere icra ekibine de teşekkürlerini sunan gençler bir sonraki kampın ne zaman olacağı konusunda heyecanlandıklarını dile getirdi.

WhatsApp Image 2024 07 02 at 16.06.49 1

Üç gün boyunca süren organizasyonda çeşitli atölye çalışmaları, kültür gezileri, eğlenceli oyunlar ve toplantılar yapıldı. Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı proje aslında var olan uluslararası değişim projelerinin yerel düzeye indirilmesi ve bu proje Türkiye için bir etki uyandırdı. Burada gençlerin yerel karar alma sürecinde yer alma biçimleri, gençlik politikaları ve gençlere tanınan alanların geliştirilmesi konularında konuştuk. Çok verimli bir program oldu ” dedi.

WhatsApp Image 2024 07 02 at 16.06.49

WhatsApp Image 2024 07 02 at 16.06.50 1

WhatsApp Image 2024 07 02 at 16.06.50