Benim Adım Melek 25.Bölüm Fragmanı Hemen İzle

Benim Adım Melek 25.Bölüm Fragmanı TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü 18 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Benim Adım Melek bu hafta yayınlanacak mı? YENİ BÖLÜM ÖZETİDizinin özeti en kısa sürede bu sayfaya eklenecek, lütfen takipte […]

Benim Adım Melek 25.Bölüm Fragmanı

Benim Adım Melek 25.Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü 18 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Benim Adım Melek bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Dizinin özeti en kısa sürede bu sayfaya eklenecek, lütfen takipte kalın. Son bölümde neler yaşandı?

Artık herkesin acısı birdir. Tüm yürekler Ömer için dua etmektedir. Melek, Defne’ye mi, Ömer’e mi yoksa yaklaşmakta olan mahkemeye mi dertlensin bilememekteyken en yakınım dediğinin sözleri onu derin düşüncelere şevk eder.

Zümrüt, gönül sızısını dökercesine Defne’ye isyan eder. Melek, evladını kanatlarının altına alırken Defne perişandır.

Kenan, Adnan’ın izine ulaşabilmek için çabalar. Her zamanki hinliğiyle Kenan’ın karşısına geçen Funda’nın teklifi ne olacak? Defne, babasının yanına gidip ondan neden ve nasıl bir yardım isteyecek?

Exit mobile version