Benzin ve Motorin Fiyatlarına Zam

13 Eylül Çarşamba gününden itibaren, motorin fiyatlarına 1,5 TL, benzin fiyatlarına ise 1 TL zam yapılması bekleniyor. Bu zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 39,5 TL'ye, benzinin litresi ise 37,87 TL'ye satılacak.

Yılın son gününde benzine 68 kuruş zam geldi

Benzin ve Motorin Fiyatlarına Zam

Brent Petrol ve Döviz Kurları Değişkenliği Tetikliyor

Benzin ve motorin fiyatları, Rusya-Ukrayna savaşı ve petrol fiyatlarındaki dalgalanma ile birlikte sürekli değişiyor. İşte bu değişkenliklerin son örneği: 13 Eylül Çarşamba günü, yakıt fiyatlarında yeni bir güncelleme bekleniyor.

Motorine 1,5 TL, Benzin İse 1 TL Zam

13 Eylül Çarşamba gününden itibaren, motorin fiyatlarına 1,5 TL, benzin fiyatlarına ise 1 TL zam yapılması bekleniyor. Bu zamla birlikte İstanbul’da motorinin litresi 39,5 TL’ye, benzinin litresi ise 37,87 TL’ye satılacak.

Ankara’da Fiyatlar Nasıl Etkilenecek?

Zamın etkisiyle Ankara’da motorin litresi 40 TL’ye, benzin litresi ise 38,44 TL’ye yükselecek. Artan fiyatlar, pompa fiyatlarına da yansıyacak ve vatandaşlar yakıt harcamalarını yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaklar. Yakıt fiyatlarındaki bu sürekli değişkenlikler, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve döviz kurlarındaki oynamalarla birlikte devam ediyor.

Exit mobile version