Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükşehir, Şehri Hayvansal Atıklardan Arındırıyor

Büyükşehir Belediyesi, kesim alanları ve etrafına rastgele atılan hayvansal atıkları toplayarak bertaraf tesisine naklediyor

Büyükşehir Belediyesi, kesim alanları

Büyükşehir, Şehri Hayvansal Atıklardan Arındırıyor

Büyükşehir Belediyesi, kesim alanları ve etrafına rastgele atılan hayvansal atıkları toplayarak bertaraf tesisine naklediyor.

Bayramda da daha temiz bir Kahramanmaraş için gece gündüz sahada olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini sağlamak için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Canlı Hayvan Borsası, kesim alanları ve etrafında çevreye rastgele atılan hayvansal atıkları toplayarak bertaraf tesisine naklediyor. Ekiplerce yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla, çevre ve görüntü kirliğine neden olan ayrıca halk sağlığı açısından da sorun teşkil eden atıklar bertaraf ediliyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; vatandaşların Kurban Bayramı’nı daha hijyenik bir ortamda eda edebilmeleri ve halk sağlığını tehdit eden olumsuzlukların önüne geçilmesi için ekiplerin teyakkuzda olduğu ve temizlik çalışmalarının kesintisiz devam ettiği belirtildi.