Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DAVARCIOĞLU, “İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN TÜM KAHRAMANLARINI BİR KEZ DAHA RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

DAVARCIOĞLU, “İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN TÜM

DAVARCIOĞLU, “İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN TÜM KAHRAMANLARINI BİR KEZ DAHA RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarının 84. Yıl dönümünde AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, bir mesaj yayımladı.

İş adamı AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk İstiklal Mücadelesinin Büyük Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Vatanımızın düşman işgalinden kurtarılması, bir milletin yeniden canlanması ve ülkemizin hak ettiği yerlerde olması adına mücadele eden Atatürk, şüphesiz hepimizin kalplerinde yaşamaktadır. Bir milletin varoluş mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bundan 84 yıl önce ebediyete uğurladık. Mustafa Kemal Atatürk, Sadece iyi bir asker değil, iyi bir devlet adamıdır. Fikirleri ve eserlerinin değerini her geçen gün daha fazla anlıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere daha çok çalışarak, daha çok üreterek ulaşabileceğimizi biliyoruz. Açtığı yolda, gösterdiği hedeflere yılmadan yürüyeceğiz.”

“MİLLET OLARAK KALBİMİZDE HEP YAŞAYACAKTIR”

Davarcıoğlu; “Bizlerde emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni, onun işaret ettiği hedef doğrultusunda var gücümüzle çalışma azim ve kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Kahraman ecdadımız tarafından, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, büyük fedakârlıklar gösterilerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti, milli iradeyi esas alan, demokratik ve insan haklarına saygılı, bir ülke olarak emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Büyük komutan, devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bin yıldır bu toprakları bizlere vatan yapmak için mücadele eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları millet olarak kalbimizde hep yaşayacaktır. Kendisinin emaneti olarak Cumhuriyetimizi ilelebet yaşamak, yaşatmak, geliştirmek, güçlendirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden veren kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi, dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.