Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekinözü Belediye Başkan Adayı EKER; Hemşerilerimizle El Ele, Gönül Gönüleyiz

AK Parti Ekinözü Belediye

AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Adayı Bilal Eker, seçim bölgesinde çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyor.

Her kapıda güler yüzle karşılandıklarını ve aynı şekilde uğurlandıklarını belirten Başkan Adayı Eker: “Seçim çalışmalarımız kapsamında işyeri ve ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin sorunlarını zaten biliyoruz. Ancak birinci ağızdan da nelerden şikâyetçi olduklarını, ne tür talepleri olduğunu öğreniyoruz” dedi.

Çaldığı her kapıda  Ekinözü sakinlerinin sevgi ve saygısıyla karşılandığını ifade eden Başkan Adayı Eker: “Hemşehrilerimle yüz yüze görüşmek ve buluşmak istedim. Daha önceden haber verilmesinden ziyade en doğal halleriyle ziyaret etmek istedim. Mahallenin girişinden itibaren kapıları çaldık. Karşılarında beni görünce özellikle teyzelerimiz ve amcalarımız  çok şaşırdı. Samimiyetle karşıladılar.  Allah razı olsun Ekinözü’nde  doğup büyüdüm. Güzel İlçemizin en uç köylerine kadar bütün sokaklarını bilirim. Nerede ne gibi sorunlar var, bu sorunlar nereden kaynaklanıyor biliyorum. İlçemizde  bugüne kadar bütün belediye başkanları güzel hizmetler yaptı. Bu ilçeye hizmetleri oldu. Biz de bu hizmet yarışında bayrağı devralarak bir adım öteye taşımak ve sorunları çözmek istiyoruz. Çok şükür gittiğimiz her yerde sevgiyle ve ilgiyle karşılanıyoruz. Halkımızın bu desteği bize güç veriyor, moral veriyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tek hayalimiz her kesimi kucaklayan bir anlayışla hizmet edebilmek, gönül belediyeciliği kurabilmek. Her Mahallenin kendine özel hassasiyetleri ve özellikleri var. Başından beri söylediğimiz ve her fırsatta tekrar ettiğimiz gibi “Her yere eşit hizmet anlayışı” içerisindeyiz. Hemşehrilerimizle bir olup, el ele verip, gönül gönüle verip hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Ekinözü Başkan Adayı EKER Hemşerilerimizle El Ele Gönül Gönüleyiz”21212

EKER: “GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Adayı   Bilal Eker,  Ekinözü’nün gençleriyle buluştu.

AK Partiyi destekleme kararı alan vatandaşların katılımı sırasında seçim bürosu önünde konuşan Başkan Eker  birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Ekinözü’nü birlikte yönetme mesajı verdi.

AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Adayı Bilal Eker,  Ekinözü gençleriyle buluştu.

GENÇLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı  Mesut Çiçek’in yaptığı kısa bir konuşmanın ardından gençlere hitap eden Beleidye Başkan Adayı Eker: “Ben Ekinözü’nde doğup burada büyüdüm. 1 yıl önce ilçe başkanı oldum. Şu anda da belediye başkan adayı olarak sizlerleyim. Dolayısıyla gençlerin ihtiyaçlarının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Ekinözü’nde gençler her zaman önceliğimiz olacak. Biz parti olarak ta gençleri çok önemsiyoruz. AK Parti, 2023, 2071 hedeflerini koyarken gençleri düşünerek hareket ediyor. Çünkü gençler bizim geleceğimiz. Ekinözü’nde gençlerimizin kendilerini en iyi şekilde geliştirmelerini sağlayacak imkanları sunmak bizim asli görevimiz olacak” dedi.

DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HİZMET

Belediyeciliğin doğumdan, ölüme kadar insana hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Eker:  “Bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak huzurunuzdayım. Bu iş zor bir iş. Zoru kolay yapmanın yöntemi ise bir olmak ve beraber olmak. İnsanın mutluluğunu ön plana çıkaran çalışmalara imza atmak için yola çıktık. Yaptığımız iş, hizmet siyaseti. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin daha da iyileştirilmesini sağlayacağız. Gönüllere gireceğiz, hizmet edeceğiz. Siz gençlerimizin desteğiyle