Gelecek Partisi’nin Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Belli Oldu

Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi’nin teşkilat yapılanması yavaş yavaş şekillenirken Kahramanmaraş Kurucu il başkanı belli oldu. Kahramanmaraş’tan Sadullah Kavak’ında Gelecek Partisi  kurucular kurulunda yer alması Eski Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Kahramanmaraş’a ne kadar önem verdiğinin bir belirtisi olarak yorumlandı. Kahramanmaraş siyaset sahnesinde boy gösteren bir çok ismin ve Kahramanmaraş Halkının […]

Gelecek Partisi'nin Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Belli Oldu

Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi’nin teşkilat yapılanması yavaş yavaş şekillenirken Kahramanmaraş Kurucu il başkanı belli oldu.

Kahramanmaraş’tan Sadullah Kavak’ında Gelecek Partisi  kurucular kurulunda yer alması Eski Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Kahramanmaraş’a ne kadar önem verdiğinin bir belirtisi olarak yorumlandı.

Kahramanmaraş siyaset sahnesinde boy gösteren bir çok ismin ve Kahramanmaraş Halkının yakından takip ettiği Gelecek Partisi  kurucu il başakanının kim olacağı konusu artık nihayete kavuştu.

Ankara’dan Gelecek partisi kulislerinden edindiğimiz bilgiye göre Gelecek Partisi Genel Başakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Kurucular Kurulu Üyesi Sadullah Kavak İle ve Kahramanmaraş’ta Gelecek Partisine gönül vermiş partili arkadaşları ile yaptığı toplantıda Kahramanmaraş’tan yapılan 28 başvuruyu önce 14’te daha sonra yapılan çalışmalar neticesinde kalan 14 kişi hakkında yapılan toplantı sonucunda  son 3’e kalan kişler arasında bulunan  Av.Arif Gedemenli’nin Gelecek Partisi Kahramanmaraş Kurucu il başkanı olarak görevlendirildiği gelen bilgiler arasında.

Av.Arif Gedemenli’nin teşkilat ekibini oluşturmak için farklı isimlerle yapacağı görüşmelerin süreceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Önümüzdeki hafta Perşembe günü parti genel başkan yardımcılarının belirlenmesinin ardından resmi anlamda görevlendirmelerin yapılacağı aktarıldı.

Exit mobile version