Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜNEŞEVLER YENİDEN AYAĞA KALKACAK

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında Güneşevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet

GÜNEŞEVLER YENİDEN AYAĞA KALKACAK

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında Güneşevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akpınar, Güneşevler konutlarının rezerv alan çalışmalarıyla yeniden ayağa kalkacağını belirterek, sürecin takipçisi olduklarını vurguladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği mahalle toplantılarını sürdürüyor. Bu hafta depremin en çok etkilediği mahallelerden olan Güneşevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akpınar, vatandaşların taleplerini dinleyerek çözümü noktasında yapılacak çalışmaları anlattı.

Rezerv alan konusuna da değinen Başkan Akpınar, TOKİ tarafından yapılacak olan Güneşevler konutlarının projesini yakından takip ettiklerini söyledi.

Vatandaşların sorularını cevaplayan Başkan Akpınar, Güneşevler Mahallesi’nin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını anlattı. Belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam ettiğinin altını çizen Başkan Akpınar, “Mahallemizin ikameti devam eden sokaklarında hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor. Yol ve park bakımlarını ekiplerimiz hassasiyetle yapmaktadır. 105 mahallemizin tamamını ve Güneşevler mahallemizi yeniden ayağa kaldırma adına ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.