Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güngör ve Ünal’dan KSÜ Rektörüne Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ı ve Eğitim Bir – Sen Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu. Program kapsamında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı heyet, geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Alptekin Yasım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonrasında heyet, Eğitim Bir – Sen Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Misafirperverlikleri İçin Teşekkür Ediyorum

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal, milletvekillerimiz Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal, İl Başkanımız Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ve teşkilatımızla birlikte KSÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Alptekin Yasım hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde muvaffakiyetler diledik. Daha sonra Eğitim Bir – Sen Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle muhabbet ettik, istişarelerde bulunduk. Nazik misafirperverlikleri için Prof. Dr. Alptekin Yasım’a ve Eğitim Bir – Sen Kahramanmaraş Şube yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.