Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş İnsanı Canan Ceylan’dan, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Ankara Gıda Tarım Ürünleri

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı İş İnsanı Canan CEYLAN, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan CEYLAN, mesajında şu ifadeleri kullandı;” Cumhuriyetin erdemini öğreten, milletçe toplu olarak çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için de kararlılıkla yürüyen öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri öğrencilerinin; vatan sevgisi, fikir hürriyeti ve insanlık meziyetinin kıymetli birer timsali olmalarını sağlamak için yüce bir görev üstlenmişlerdir.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir.

İdealini ve heyecanını daima taze tutan kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir. Öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır.

ATATÜRK, ‘milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ diyerek, medeniyet yarışında en önemli gücün öğretmenler olduğuna işaret etmiştir.Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyor, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevi başındayken şehit olan ve aramızdan ayrılan  bütün öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.