Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LGS’de Türkiye Birinciliği Kastamonu’dan

LGS’de Türkiye Birinciliği Kastamonu’dan

LGS’de Türkiye Birinciliği Kastamonu’dan

Kastamonu Merkez Ortaokulu öğrencisi Elif Küçükalioğlu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Yiğit Efe Keşkekoğlu ve Tema Koleji Ortaokulu öğrencisi Yiğit Şeker, LGS’ de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu.

“Hepimizi gururlandırdılar”

LGS’de tüm soruları doğru olarak cevaplayarak Türkiye Birincisi olan şampiyonları tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş; “Kastamonu ili olarak Türkiye genelindeki 2024 LGS Birincileri arasına giren öğrencilerimiz gösterdikleri başarıyla hepimizi gururlandırdılar. LGS’de tam puan alan öğrencilerimiz Elif Küçükalioğlu, Yiğit Efe Keşkekoğlu ve Yiğit Şeker’i, LGS’ye giren tüm öğrencilerimizi, onlara emek veren kıymetli öğretmen ve idarecilerimizi, öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen değerli ailelerini yürekten kutluyorum. Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum.” dedi.

whatsapp image 2024 07 01 at 131901

“Bu büyük başarı için Elif’i yürekten kutluyoruz”

Merkez Ortaokulu tarafından LGS’de Türkiye Birincisi olan öğrencileri Elif Küçükalioğlu’na tebrik geldi. Yapılan açıklamada; “Öğrencimiz Elif Küçükalioğlu, LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Bu büyük başarı için Elif’i yürekten kutluyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve ailemize teşekkür ediyoruz. Elif’in bu muhteşem başarısının diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olacağına inanıyoruz. Mezun olan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyoruz. Eğitim hayatınız boyunca azimle çalışarak her zaman hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyoruz” denildi.