Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nedim Şener Kitap Fuarı’nda Kahramanmaraşlılara Seslendi

Uluslararası Kitap ve Kültür
  1. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda Kahramanmaraşlılarla bir araya gelen Gazeteci – Yazar Nedim Şener, “Kahramanmaraş’ta düzenlenen Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’na ilk kez katılıyorum. Burada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti belirterek bizleri bu fuara davet eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) düzenlenen 8. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda usta kalemler, alanında uzman isimler ve ünlü simalar edebiyatseverle buluşmaya, bilgiler aktarmaya ve deneyimlerini paylaşmaya devam ediyor. KAFUM’da düzenlenen fuarda Gazeteci – Yazar Nedim Şener söyleşi etkinliğinde kültür sanat dostlarıyla bir araya geldi. Etkinlikte; Türkiye’nin kurtuluş mücadelesi, 15 Temmuz süreci, Türkiye’nin ulusal ve uluslararası politikaları ve emperyalist güçlerin sömürge yarışı gibi pek çok konuya değinen Nedim Şener, katılımcıların yönelttiği soruları da büyük bir samimiyetle yanıtladı. Etkinlikten son derece memnun kaldığını belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Gazeteci – Yazar Nedim Şener’e teşekkür etti.

Kalabalık ve Dikkatli Bir Kitle

Etkinlik sonrası yaptığı konuşmada Kahramanmaraş’ta olmaktan ve fuarda düzenlenen söyleşi etkinliğinden duyduğu memnuniyeti belirten Gazeteci – Yazar Nedim Şener, “Kahramanmaraş’ta düzenlenen Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’na ilk kez katılıyorum. Her ne kadar edebiyat konuşmamış olsak da kalabalık ve dikkatli bir kitleye hitap ettik. Burada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti belirterek bizleri bu fuara davet eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.