Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenler Günü’nün En Anlamlı Ziyareti

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehir merkezinde muhtelif okullarda görev yapan engelli öğretmenleri ziyaret etti.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehir merkezinde muhtelif okullarda görev yapan engelli öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle engelli öğretmenlerimizi okullarında ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü tebrik ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ün selamlarını ilettik. Hayrettin Güngör Başkanımızın öncülüğünde her zaman engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın yanında yer almaya, taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçlarını gidermeye gayret ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de her zaman engelli ve yaşlılarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.