Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prof. Dr. Mehtap Uysal’ın ölüm nedeniyle ilgili avukatından açıklama

Prof. Dr. Mehtap Uysal’ın

Prof. Dr. Mehtap Uysal’ın ölüm nedeniyle ilgili avukatından açıklama

 

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin eski dekanı ve Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya ABD emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehtap Uysal, Ankara’daki evinde hayatını kaybetti. Mehtap Uysal’ın avukatı, ölüm nedeni hakkında açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

Eski müvekkilim Prof. Dr. Mehtap UYSAL, 08.06.2024 tarihinde kendi evinde vefat etmiştir. Konuyla ilgili gerekli çalışmalar nöbetçi savcı nezaretinde, kolluk kuvvetleri ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yürütülmektedir. Eski müvekkilin ölüm sebebi şu an için belirli olmayıp adli tip raporu neticesinde netlik kazanacaktır. Sosyal medyada yer alan “intihar” ve benzeri asılsız iddialar gerçeği yansıtmamakla beraber, kesin ölüm raporunun beklenmesi gerekmektedir.

Diğer taraftan, eski müvekkilin bıraktığı mektup olarak gündeme gelen bir metin sosyal medya platformlarında dolaşmaktadır. İşbu metin, eski müvekkilim tarafından ölmeden bir süre önce hukuki ihtilafa konu başka olaylar neticesinde, ilgilisi olduğunu değerlendirdiği muhataplara bizzat kendisi tarafından gönderilen ve başına gelen olayları anlattığı, öncesinde hem eski avukatı olarak tarafımca hem de oğlu Kağan GÖKÇE tarafından görülen bir elektronik postadır. İşbu metin, sosyal medyada iddia edildiği gibi müvekkil tarafından ölmeden önce bırakılmış bir mektup ya da imzalanmış bir metin değildir.

Yukarıda izah edilenler neticesinde infial uyandıracak asılsız iddialara itibar edilmemesini rica eder, konunun tarafımızca takip edildiğini ve ilerleyen süreçte somut ve gerçek bilgiler neticesinde kamuoyu ile bilgi paylaşımında bulunulacağını ifade etmek isteriz.