Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞAİR YAZAR AHMET SANDAL’DAN 2024 YILINDA DA YENİ KİTAPLAR

Şair Yazar Ahmet SANDAL, bu kapsamda 2006 yılından itibaren başladığı kitap çıkartma serüvenini geçen 18 yıl içinde 28 kitaba çıkartmıştır. Ahmet Sandal aynı zamanda “etik değerler, iletişim, vatandaş odaklı yönetim ve kamuda etkili idare ve etkili denetim alanlarındaki çalışmaları ve eğiticiliğiyle de bilinmektedir.”

Şair Yazar Ahmet SANDAL,

ŞAİR YAZAR AHMET SANDAL’DAN 2024 YILINDA DA YENİ KİTAPLAR

Kahramanmaraşlı Şair Yazar 2024 yılında da yeni kitaplar çıkartmaya devam ediyor. Etrafında “Kitapçı Baba” olarak bilinen ve çıkarttığı kitapları kırda-şehirde, kahvede-okulda, sokakta-meydanda, markette-AVM’de, eşe-dosta, tanıdığa-tanımadığa hediye eden ve imzalı olarak dağıtan Ahmet Sandal, Yedi Güzel Adamın memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde doğup ilk ve orta öğrenimini aynı ilçede tamamlamış ve 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini Ankara’da bitirdikten sonra memuriyet hayatına girmiş, memuriyetle birlikte yazı hayatını sürdüren bir şahsiyettir.

Şair Yazar Ahmet SANDAL, bu kapsamda 2006 yılından itibaren başladığı kitap çıkartma serüvenini geçen 18 yıl içinde 28 kitaba çıkartmıştır. Ahmet Sandal aynı zamanda “etik değerler, iletişim, vatandaş odaklı yönetim ve kamuda etkili idare ve etkili denetim alanlarındaki çalışmaları ve eğiticiliğiyle de bilinmektedir.”

Kahramanmaraşlı Şair Yazar Ahmet Sandal’ın günümüze kadar çıkarttığı tüm kitapların isimleri ve konuları aşağıdaki listede görülmektedir.

Yayınlanmış Kitaplar:
1- Girdaptaki Çiçek (Şiir, 2006)
2- Daha Vakit Varken (Şiir, 2012)
3- Söz Harmanı (Şiir, 2016, 2021)
4- Kendini Bil Kendini Bul (İçsel Gelişim, 2016)
5- Şiir Sandalı (Şiir, 2018)
6- Kendini Bil Başarıyı Bul (İçsel Gelişim, 2018)
7- Başka Şiir (Şiir, 2018)
8- Başarmak İçin Başla (İçsel Gelişim, 2018)
9- Şiir Denizinde Bir Sandal (Şiir, 2019)
10- Yalnız Anılar Kalır (İçsel Gelişim, 2019)
11- Gariplerden Bir Yolcu (Şiir, 2021)
12- Başlamak ve Başarmak (İçsel Gelişim, 2021, Başarmak İçin Başla isimli kitabımın geliştirilmiş ikinci baskısı)
13- Başarıya Çocukluktan Gidilir (İçsel gelişim, 2021, Yalnız Anılar Kalır isimli kitabımın geliştirilmiş ikinci baskısı)
14- Hiç Böyle Düşünmemiştim (İçsel gelişim, 2021)
15-Başka Şiir (Genişletilmiş Baskı, Şiir, 2021)
16-Şiir Denizinde Bir Sandal (Genişletilmiş İkinci, Baskı, 2021)
17- Gariplerden Bir Yolcu (Roman, aynı isimli bir de şiir kitabı vardır, 2021)
18- Bir Garip Seyyah / Beş Taş (Roman, 2021)
19- Yaşadım mı Yaşlandım mı? (Şiir, 2021)
20-Sırat Köprüsü Bu Dünya (Şiir, 2021)
21-Görevi Şiir Mesleği Şair (Şiir, 2022)
22-Beş Çarpı Beş Düşünmek (Fikir, 2022)
23-Beş Yıldızlı Tefekkür (Fikir, 2023)
24-Bir Garip Sesleniş (Şiir, 2023)
25-Özümüz Anadolu Sözümüz Mâna Dolu (Türk Dilinin Güzelliği, 2023)
26-Elif ve Vav (Onur ve Huzur) (Şiir, 2023)
27-Bizi Biz Yapan Sözler ve Deyimler (Veciz Sözler, Ata Sözleri, Deyimler, 2024)
28-Umudun Şiir Sesi (Şiir, 2024)

Şair Yazar Ahmet Sandal çıkarttığı son iki kitabı hakkında şu açıklamalarda bulunmuştur:
Önce “Bizi Biz Yapan Sözler ve Deyimler” kitabı hakkında konuşayım. Bu kitapta okuyacağınız sözler ve deyimler esasta güzeldilimiz Türkçemizin birer yansımalarıdır. Hepsi de ayrı bir değerdedir ve korunması gereken özelliktedir. Bu sözler ve deyimler belki sizlerin de önceden duyduğu ve çocukluktan beri aşina olduğu sözler ve deyimlerdir. “Bizi Biz Yapan Sözler ve Deyimler” derken kastımız şudur: Asırlardan beri Ülkemizin ve Milletimizin bir bütün olarak hayatın içinden tabi bir şekilde meydana getirdiği sözleri, deyimleri ve veciz eserleri sizlere sunmak istedim. Tabi doğduğum yer ve memleketim olması hasebiyle Pazarcık ve Kahramanmaraş ile bu iki merkezin çevresi, bu kitapta görüp de okuyacağımız sözler ve deyimler açısından mihenk noktası ve ana çerçeveyi oluşturmaktadır.
Yeni çıkarttığım “Umudun Şiir Sesi” isimli şiir kitabım hakkında şunları söyleyebilirim. Şiirlerim yapmacıksız, iddiasız, basit, sade, mesaj vermek içerikli, lirik (duygusal) olmaktan çok didaktik (öğretici) özelliktedir. Hayatın içinden şiirlerim var. Mesela, pandemi (salgın hastalık) yaşadık 3 yıl kadar önce. Salgın hastalık ile ilgili onlarca şiir mevcuttur o yıllarda çıkarttığım kitaplarımda. Sonra deprem yaşadık, deprem ile ilgili onlarca şiir yazdım ve kitaplarıma aldım. Sonra 7 Ekim 2023 gününde başlayan ve halen de devam eden terörist siyonist İsrail’in Filistin’de ve özellikle Gazze’de Müslümanlara katliam yaptığı bir süreçte yazdığım şiirlerimin birçoğu Filistin’deki mazlumların kurtuluşu ve İsrail’deki zalimlerin lanetlenmesi üzerinedir. Şiirde maksadım gündeme dair içimizden geçenleri korkusuzca haykırmaktır. Haykırarak inşallah görevimizi yerine getiriyoruz.
Kahramanmaraşlı Şair Yazar Ahmet Sandal, yıl sonuna doğru iki kitap daha çıkartacağı müjdesini vermiştir.
Biz de Edebiyat Dünyasında özgün ve farklı eserler veren ve ulaşılması zor başarılara imza atan Kahramanmaraşlı Şair Yazar Ahmet Sandal’a, bu sene ve sonraki senelerde sağlık ve esenlik içerisinde nice nice yeni kitaplar yayınlamasını diliyoruz.