Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehrül-Emin Adayı Güngör’den ‘ADALET’ Vurgusu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin AK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili adayı Hayrettin Güngör, görevini sürdürürken adalet duygusu içerisinde hareket edeceğini belirterek “Kahramanmaraş’ta yaşayanlara adalet içerisinde olacağım” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifa’nın AK Parti kanadından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı gösterilen Hayrettin Güngör, beraberinde AK Parti Kahramanmaraş il ve ilçe teşkilatlarından bazı isimlerle gazetecileri ziyaret etti.

Marasposta.com’dan Akif Arslan, marasaktif.com’dan Serhat Topalca, Kahramanmaraş Son Haber Gazetesi ve marassonhaber.com’danAdemGemci, ajans344.com’dan Gökhan Dökücü, kahramanmarashaberi.com’tan İsmail Koyuncu ve kmhaber.com’dan Osman Tuğrul Tuğ’un hazır bulunduğu ziyaret, marasposta.com bürosunda gerçekleşti.ehrül Emin Adayı Güngör’den ‘ADALET’ Vurgusu212121

AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Dereli’nin de eşlik ettiği ziyaret sırasında Hayrettin Güngör, gazetecilerin seçimlerle ilgili ve adaylığı konusundaki değerlendirmeleri aldı. Güngör, başkan seçildikten sonra kentin sorunlarını çözeceğini belirterek, bu çözüm sırasında da ‘adalet’ duygusundan şaşmayacağını dile getirdi.

Partinin isminin adalet ve kalkınma olduğunu ve adaylık konusunun kendisine tevdi edilmesinin ardından da çalışmalara başladığını kaydeden AK Partili Hayrettin Güngör, kentin en büyük sorunun trafik, ulaşım ve parklar konusu olarak değerlendirdiğini vurguladı. Güngör, “Biz göreve seçildiğimiz andan itibaren partimizin ismi olan ‘adalet’ten şaşmayacağım. Herkese adil ve eşit yaklaşacağım” dedi.

Güngör, bu ziyaretleri seçimden sonra da sık sık yapacağını belirterek “Kahramanmaraş için hep birlikte hareket edelim. Siyasi düşünce ve şahsi çıkarları bir kenara bırakarak, sorunları nasıl çözeriz diye bakmalıyız. Çözümlenemeyecek sorun yoktur. Yeter ki görevimiz sırasında adaletten şaşmayalım. Ben belediyecilik ve yöneticilik konusunda oldukça tecrübeliyim” ifadesini kullandı.