Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Celalettin Güvenç, kuzey ilçelere çıkartma yaptı

Güvenç, Ekinözü ve Elbistan ilçelerinde taziye evlerine de uğrayarak acılı ailelere başsağlığı dileklerini ileterek onların acılarını paylaştı

Güvenç, Ekinözü ve Elbistan

Celalettin Güvenç, kuzey ilçelere çıkartma yaptı 

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Celalettin Güvenç, partinin temayül yoklaması öncesi kuzey ilçelerinde ki belediyelere ve ilçe teşkilatlarına ziyaret gerçekleştirdi.

9 Kasım’da başlayan ve 22 Kasım itibariyle sona eren AK Parti’den aday adaylığı başvuruları sonrası adaylar saha çalışmalarına başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 5 isim aday adaylığı başvurusu yaparken, bu isimlerden biri 26 ve 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç oldu. Güvenç, partisinin temayül yoklaması öncesi düzenlediği saha çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatlarına ve belediyelere ziyaret gerçekleştirerek sorunları öğreniyor, çözüm önerilerini ve yapılması gerekenleri tartışıyor. Son olarak kuzey ilçeleri olan Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret eden Güvenç, ilçe başkanlarıyla ve belediye başkanlarıyla istişarelerde bulundu. Aynı zamanda ilçeler de karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Güvenç, halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor. 

GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

Elbistan’da, Elbistanın Sesi ve Kaynarca gazetelerini de ziyaret eden Güvenç, basın organlarının sorunlarını masaya yatırdı. Problemlerin çözüme kavuşması için gerekli mecralarla iletişime geçeceğini aktaran Güvenç, basının dördüncü güç olduğunu ve önemini belirtti.

TAZİYE EVLERİNE GİDEREK BAŞ SAĞLIĞINDA BULUNDU

Güvenç, Ekinözü ve Elbistan ilçelerinde taziye evlerine de uğrayarak acılı ailelere başsağlığı dileklerini ileterek onların acılarını paylaştı. Taziye evlerinde bulunan yakınlarıyla da bir araya gelen Güvenç, onların ihtiyaçlarına destek olmak ve moral vermek için çaba gösterdi. Güvenç, yaptığı bu ziyaretlerle  toplumun her kesimine duyarlılığını göstererek acılı ailelerin yanında olduğunu bir kez daha vurgulamış oldu. Ayrıca, taziye evlerinde bulunan vatandaşlar da Güvenç’in bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

ALLAH’IN İZNİYLE ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ BİR SORUN YOK

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Güvenç şu ifadeleri kullandı; “Temayül yoklaması öncesi ilçe başkanlıklarını ziyaret ediyoruz. Afşin,  Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’a ziyaret gerçekleştirdik. Pazar günü partimizin gelenekselleşen belediye başkan adaylarıyla ilgili temayül yoklaması var. Saat 10.00 ile 16.00 arası yapılacak. Durum tespiti yapmak amacıyla bu gezileri düzenleyerek ilçelerimizin ana kademe ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldik. Bunu bir fırsata çevirerek her ilçemizin sorunlarını bir kez daha yerinde birinci elden yol arkadaşlarımızla değerlendirme imkanı bulduk. Bu şehrin aşılamayacak sorunu yoktur. Evet, ağır sorunlarımız var,  dünyanın en ağır depremlerinden birini yaşadık. Ama Allah’ın izniyle altından kalkamayacağımız bir sorun yok. El birliğiyle, yürek yüreğe, bilek bileğe çalışarak üstesinden geleceğiz diye düşünüyorum. Bunu Afşin’de gördüm, Elbistan’da da gördüm Ekinözü’nde de ve Nurhak’ta da gördüm. Ayrıca bu ziyaretlerde belediye başkanlarımızı da ziyaret etme imkanı bulduk. Onların çalışmaları hakkında gerekli bilgileri aldık. Onların ilettiği sorunları ele alarak ilgililere iletme imkanı buldum. Verimli bir çalışma oldu. 

SORUNU YERİNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞACAKSIN

Demokrasi budur, halkı dinleyeceksin, halka gideceksin. İnsanlarla hemhal olacaksın, dertleşeceksin, sorunu yerinde göreceksin, sorunu yerinde çözmeye çalışacaksın. Bizim tarzımız bu. İlçeleri ziyaret ederek verimli bir çalışma yaptık. Ziyaretlerim sırasında bana eşlik eden yol ve dava arkadaşlarımıza, Afşin’in, Elbistan’ın, Ekinözü’nün, Nurhak’ın, değerli teşkilat mensuplarına ve belediye başkanlarına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Haber: Eyüp Kağan Atlı