Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ KANLIDERE KÖPRÜSÜNÜN KÖPRÜ TABLALARI YERLEŞTİRİLMEYE BAŞLANDI

Sarayaltı – Kanlıdere –

Sarayaltı – Kanlıdere – Kale bağlantı yolu projesi kapsamında bölgeye kazandırılacak yeni köprünün köprü tablaları yerleştirilmeye başlandı.

30 milyon TL’ye mal olacak olan yeni kanlıdere köprüsü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının ve yüklenici firmanın özverili çalışmaları ile zamanında faaliyete geçmesi için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Sarayaltı – Kanlıdere – Kale bağlantı yolu projemiz kapsamında temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz köprümüz, şehir merkezimizin trafik yükünü azaltma bakımından çok önemli bir proje. 30 Milyon TL’lik bir yatırım. Proje kapsamında Kanlıdere Köprüsü’nü de restore ederek yayalaştıracağız. Projemizi hayata geçirmek için 89 günlük bir süre belirledik. Bunun için de inşaat alanımıza bir zaman sayacı koyduk. Sayaç bugünden itibaren 89’dan geriye doğru saymaya başlayacak. İnşallah 89 gün içerisinde yeni köprümüzün açılışını da hep birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullanmıştı.