Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ağıralioğlu Anadolu Basın Federasyonu’nda açıkladı: Yani parti Sonbahar’da

CHP’nin tek alternatif parti gibi görünmesinden rahatsızım” dedi. İsmi henüz netleşmeyen yeni siyasi parti ise Sonbaharda kurulacak. 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Anadolu Basın Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programına katıldı.

CHP’nin tek alternatif parti

Ağıralioğlu Anadolu Basın Federasyonu’nda açıkladı: Yani parti Sonbahar’da

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri Programının konuğu 27. Dönem milletvekili Yavuz Ağıralioğlu oldu. Yeni bir siyasi parti kuracak olan Ağıralioğlu “ CHP’nin tek alternatif parti gibi görünmesinden rahatsızım” dedi. İsmi henüz netleşmeyen yeni siyasi parti ise Sonbaharda kurulacak. 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Anadolu Basın Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programına katıldı.

ABF Genel Başkanı Sinan Burhan, Ağıralioğlu’na  parti kurma çalışmaları ile ilgili gelişmeleri sordu. Ağrıalioğlu “ partinin sonbaharda kurulacağını ve isminin henüz netlik kazanmadığını söyledi. Ağıralioğlu kurulacak yeni partide mevcut milletvekillerinden isimlerin olabileceğini de sözlerine ekledi.

WhatsApp Image 2024 06 26 at 12 09 41

3A İile yola çıkacağız

Yavuz Ağıralioğlu “ Biz 3 A ile yola çıkacağız. Akıl, Ahlak ve Adalet. 3 Y halledilseydi belki bunlara ihtiyaç kalmayacaktı. 3 Y iddiasıyla çıkılmış siyasi yolculuğun bizim omuzlarımıza yüklediği mesuliyet 3 A mecburiyetidir. Akla, ahlaka ve adalete ihtiyacımız var” dedi

CHP tek alternatif değildir

CHP’nin seçmenin oy verme isteksizliğinden kaynaklı alternatif parti olarak görülmesinden  rahatsızlık duyduğunu dile getiren Ağıralioğlu, “ Ben bu alternatifsizliğin devlete de millete de kötülük olduğunu düşünüyorum.” Dedi. Ağıralioğlu “CHP’lilerin Suriyeliler burada kalsın gibi laflar etmeye başladılar bunu şöyle tehlikeli görüyorum ben bu bir mutabakattır böyle zamanlarda Türk Milleti geleceğinden vurulur. Böyle zamanlarda iktidar hevesi taşıyanlar o heveslerin kuralsızlığıyla bunlara iltimas sağlarlar, ben bu popülizmin alanını devletin milletin aleyhine bir takım tertiplere sebep olmaması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden biz de bu alana girmek zorundayız” ifadelerini kullandı.