Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Gaffar Akarca 1982 Ruhu İle Çalışıyoruz

Hedefimiz Şampiyonluk başka yolu yok..
Dün itibariyle iki tane daha aldık diyen Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca sayımız 9 oldu. Bugün 18 olacak , yönetmelik gereği 3 lig den de 3 isimle anlaşmak üzereyiz ve takım böylece tamam oluyor..

Hedefimiz Şampiyonluk başka yolu

Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca 1982 Ruhu İle Çalışıyoruz !
KAHRAMANMARAŞ / Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca 1982 sonrası oluşturulan Maraşspor nasıl terfi Liginden 2. lige sonra, 1. lige çıktı ise o günkü takım ve yönetim ruhunu biz yakaladık o ruhla çalışıyoruz,” dedi.
Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca Gazeteci Bekir Doğan, İsmail Koyuncu’ya bir açıklama yaparak Şampiyon olmak için bir takım kurduklarını söyledi.
Akarca : “ Şairler tepesinde 7 imza birden attırmıştık, sizler takip ettiniz, sondan sonra iki imza, sonra 7 imza daha var toplam 18 futbolcu arkadaşımızla takımın iskeletini sağlam kuruyoruz,
İstiklal Spor 3. lig ismi 6 Şubat Depremleri ile askıya alınmış , de bir tek futbolcusu , hocası olmayan sadece ismi olan bir takımdı.. önce teknik ekiple anlaştık imzaları attık, Bugün 3 Temmuz 2024 günü takım , hocası teknik ekibi olan bir takım haline geldiğini söyledi.
Sonra geçen hafta Şairler tepesinde 7 futbolcu ile birden imza töreni yaptık..
Bu sürede boş durmadık , basın iki de bir çağırmadık ama bir iki, bir iki derken bugün atacağımız imzalarla 18 as kadroyu oluşturmuş bulunuyoruz.. takımımızda kiralık futbolcu yok tamamı kulüp futbolcusu ve bu arkadaşlarımız buraya niye geldiklerini çok iyi biliyorlar.. diyerek daha sonra şunları söyledi..
Hedefimiz Şampiyonluk başka yolu yok..
Dün itibariyle iki tane daha aldık diyen Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca sayımız 9 oldu. Bugün 18 olacak , yönetmelik gereği 3 lig den de 3 isimle anlaşmak üzereyiz ve takım böylece tamam oluyor..
Yarın da yedi tane daha imza törenimiz olacak inşallah şehrimiz İnşallah. Fenerbahçe başta olmak üzere birinci ligi den isimler var süper bir takım kuruyoruz, tüm futbolcularda şampiyon adayı olduğumuzu biliyorlar ve burada şampiyonluk yaşamak için geliyorlar ,” dedi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bey , kiralık değil bedelsiz bonservisini bize verdi, Deprem bölgesine desteği teşekkür ediyoruz.. Bize destek olan diğer kulüplerimize de teşekkür ediyoruz diyen Başkan Akarca : “ 3 lig de misafir olacağımız için süper bir takım kurmak için gece gündüz çalışıyoruz inşallah bu takım şehrimize güzel bir imaj getirecektir,” diye konuştu.