Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti Onikişubat’ın Yeni İlçe Başkanı Mücahit Kara Oldu

AK Parti Kahramanmaraş İl

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat İlçe Başkanlığına Mücahit Kara’nın atandığını duyurdu. Kahramanmaraş  AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat İlçe Başkanlığına Mücahit Kara’nın atandığını duyurdu.

Debgici, yaptığı yazılı açıklamada, Onikişubat Belediye Başkan Adaylığı için istifa eden Fırat Görgel’in yerine Genel Merkez tarafından boşalan ilçe başkanlığına Mücahit Kara’nın atandığını belirtti. Debgici, “Onikişubat Belediye Başkan Adaylığı için istifa eden Fırat Görgel kardeşimizin yerine Genel Merkezimizin olurları ile Mücahit Kara kardeşimiz Onikişubat İlçe Başkanı olarak asaleten atanmıştır.

Genel merkezimizin tasarrufu ile bu kutsal göreve layık görülen Mücahit Kara kardeşime görevinde başarılar diliyorum. AK parti bir kadro hareketidir. Bu kadroda enaniyet benlik yoktur. Biz vardır. Hep birlikte bu görevi samimiyet, gayret ve tevazuyu elden bırakmadan layıkıyla AK Parti bayrağını daha ileri götürmek adına çalışacağız.

 Bu vesile ile Mücahit Kara kardeşime tekrar görevinde başarılar diliyor, Fırat Görgel ve vekâleten İlçe Başkanı olarak partimizin bayrağını taşıyan Ali Köfte kardeşlerime bu zamana kadarki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.