Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKK Başkanı Yılmaz: TRAVEL EXPO’da ezberleri bozduk

AKK Başkanı Yılmaz: TRAVEL

AKK Başkanı Yılmaz: TRAVEL EXPO’da ezberleri bozduk

Halil İbrahim Yılmaz, Ankara’da turizmin gelişmesi için çalıştıklarını söyledi. TRAVEL EXPO Turizm Fuarı’nın turizm gelişmesi açısından önemli bir noktada olduğunu ve fuarı 70 bin insanın ziyaret ettiğini vurgulayan Yılmaz “ TRAVEL EXPO’da ezberleri bozduk” dedi.

Yılmaz, Turizm Fuarı’nın sıradan bir fuar olmadığını, bir etkileşim merkezi olduğunu belirterek Ankara’nın turizm alanında gelişmesinde önemli bir adım olduğunu ifade etti.

AKK Baskani Yilmaz TRAVEL EXPOda ezberleri bozduk 1

“Meslekler sınırlandırılıyor”

Halil İbrahim Yılmaz Turizmin yeteri kadar gelişim göstermemesinin en etkili sebeplerinden birinin turizmcilerin ikna edilmemesi ve mesleklerin sınırlandırılması olduğuna değinerek “Herkes çocuğunun Bill Gates olmasını istiyor. Ülkenin her meslek grubundan insanlara ihtiyacı var. İyi bir turizmci olmak da önemli” dedi.

AKK Baskani Yilmaz TRAVEL EXPOda ezberleri bozduk

“Toplumun geleceği için iş birliğinden kaçınmayacağız”

Yılmaz bir şehrin gelişmesi ve ülkeye katkı sunabilmesi için fikir söyleme ve yöneticileri eleştirme korkularının aşılması gerektiğini vurguladı, iyi bir şehir olmanın önündeki en büyük etkeninin liyakatsizlik ve görevi aksatma olduğunu söyledi.

Yılmaz bu konuda şehre en yakışır şekilde hizmetin sağlanmaya devam edileceğini, toplumun geleceği için hiçbir iş birliğinden kaçınmayacaklarını belirtti.