Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankaragücü Emre Belözoğlu ile galibiyeti hatırladı

Ankaragücü Emre Belözoğlu ile

Ankaragücü Emre Belözoğlu ile galibiyeti hatırladı

Tahsin KEMER / ANKARA – BHA

Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Ankaragücü ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Ankaragücü rakibini 49. dakikada Garry Rodrigues, 52. dakikada Riad Bajic ve 89. dakikada Macheda’nın attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte Ankaragücü yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu ile ilk galibiyetini alırken Süper Lig’de de iki maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı.

Milli araya Ankaragücü adlığı 3 beraberlik, 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet ile 9 puan toplayarak girdi.

Karşılaşmadaki önemli anlar

İlk tehlikeli atak Kyaserispor’dan geldi. 4. Dakikada sol kanattan Mane’nin ortalıdığı topa ceza sahasında içerisinde yükselen Thiam kafa vuruşu az fakrla auta gitti.

10. dakikada Ankaragücü, Garry Rodrigues ile etkili oldu. Sol kanattan aldığı top ile içeri kat eden Rogrigues ceza alanın birkaç metre dışından sert vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

34. dakikada Ankaragücü gole yaklaştı. Morutan’ın pasında ceza yayının üzerinde topa bekletmeden sol ayak içi ile vuran Radakovic’in şutu kaleci Bilal’de kaldı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

49. dakikada Ankaragücü Garry Rodrigues ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Morutan’ın yaptığı ortaya iyi yükselen Rodrigues’in kafa vuruşu uzak köşeden ağları havalandırdı.

52. dakikada Ankaragücü’nün farkı ikiye çıkaran golü Riad Bajic ile geldi. Orta alanda topu kapan Garry Rodrigues önündeki Riad Bajic ile oynadı. Sol kanattan ceza alanına giren Bajic önce rakibi ekarte etti sonra sağ ayak içi ile uzak köşeye vurdu ve Bilal’in çabasına rağmen meşin yuvarlak ağlara buluştu.

65. dakikada Cephas ile farkı üçe çıkarmaya çok yaklaştı. Sağ kanattan aldığı topla rakiplerinden bir bir kurtulan çaprazdan Cephas sert vurdu. Kaleci Bilal zorlukla topu çeldi.

80. dakikada Kayserispor’un topu direkten döndü. Ceza sahası dışı sol çaprazından ayağının üzeri ile sert vuran Carole’ün topu üst direkten döndü ve oyun alanına geri döndü.

89. dakikada Ankaragücü farkı üçe çıkaran golü Macheda’nın ayağından buldu. Sol kanatta Tolga Ciğerci’nin savunma arkasına gönderdiği topta Macheda kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ayak içi ile temiz vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Ankaragücü sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.