Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASELSANNET haberleşme sistemlerini geliştiriyor

ASELSANNET haberleşme sistemlerini geliştiriyor

ASELSANNET haberleşme sistemlerini geliştiriyor

Su geçirmeyen, batmayan ST-1085 PMR el telsizi ile kesintisiz iletişim

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na ait olan ASELSAN’ın iştiraki ASELSANNET, sivil kurum, kuruluş ve son kullanıcıların elektronik ve haberleşme cihazları gereksinimlerini karşılıyor. Kamu güvenliği ve acil yardım haberleşme sistemlerinin yanında; normal, kriz veya afet durumlarında, farklı kullanıcı gruplarının sayısal telsiz haberleşme ihtiyaçlarını sağlayan ASELSANNET, ülke çapında profesyonel telsizlerin yanı sıra sivil alanda kullanılan pek çok telsiz ve haberleşme cihazlarının satışı, kurulumu ve bakımını gerçekleştiriyor.

10 kilometreye kadar kesintisiz görüşme

Haberleşme sistemlerini gelişen teknolojilerle yenilemeyi sürdüren ASELSANNET bu kapsamda üretilen ve 10 kilometreye kadar görüşme mesafesi sunan ST-1085 PMR el telsizi ile kesintisiz iletişim sunuluyor. Su geçirmeyen ve batmayan cihaz, avcılar, balıkçılar, bisikletliler, motosikletliler, kampçılar, dağcılar, mağaracılar ve sporcuların kullanımına uygun olarak tasarlandı.

İzin ve kullanım ücreti gerektirmiyor

16 ana kanala sahip, 121 alt kanalı ve 1936 alt kanal kombinasyonu bulunan ST-1085 PMR el telsizi, sesli otomatik gönderme (VOX) özelliği, açık kapalı ‘anlaşıldı’ doğrulama sinyali, aydınlatmalı LCD ekranı, güç tasarrufu, ana ve alt kanallarda tarama gibi bir çok özelliği bünyesinde bulunduruyor. ST-1085 PMR el telsizi izin, ruhsat ve kullanım ücreti ise gerektirmiyor.

thumbnail image001 thumbnail image002

ASELSANNET