Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Âşık Veysel Türküleriyle Anılacak

Kahramanmaraş Valiliği’nin koordinasyonu ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan konserde, Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl sahne alacak ve Âşık Veysel’in değerli eserlerini Kahramanmaraşlı müzikseverler için seslendirecek.

Kahramanmaraş Valiliği'nin koordinasyonu ve

Anma Konseri Düzenleniyor

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Halkbank iş birliğiyle 3 Temmuz Pazartesi günü Necip Fazıl Konteyner Kent’te Âşık Veysel’i anma konseri düzenliyor. Konserde Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl de yer alacak. Etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve tüm müzikseverler davet ediliyor.

Kültür Sanat Etkinlikleriyle Vatandaşlar Buluşuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin imar ve inşası konusunda yoğun çaba sarf ederken, aynı zamanda sosyal belediyecilik çerçevesinde çeşitli kültür sanat etkinliklerini de vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, âşıklık geleneğinin en önemli temsilcilerinden biri olan Âşık Veysel’in vefatının 50. yılı anısına düzenlenecek anma konseri önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Yavuz Bingöl’ün Katılımıyla Unutulmaz Bir Konser

Kahramanmaraş Valiliği’nin koordinasyonu ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan konserde, Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl sahne alacak ve Âşık Veysel’in değerli eserlerini Kahramanmaraşlı müzikseverler için seslendirecek. Necip Fazıl Konteyner Kenti, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nin yanında yer alıyor ve konser saat 20.30’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasına göre, Âşık Veysel’i anma konserine tüm müzikseverler davetli. Üstelik etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.