Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Âşık Veysel, Vefatının 50’nci Yılında Türküleriyle Anıldı

Yavuz Bingöl’ün katılımıyla gerçekleşen etkinliğe yoğun bir katılım oldu. Bingöl, Kahramanmaraşlılar için Âşık Veysel’in değerli eserlerini seslendirdi.

Yavuz Bingöl'ün katılımıyla gerçekleşen

Âşık Veysel, Vefatının 50’nci Yılında Türküleriyle Anıldı

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Halkbank İş Birliğiyle Anma Konseri
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Halkbank iş birliğiyle Necip Fazıl Konteyner Kent’te Âşık Veysel’i anma konseri düzenledi. Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl’ün katılımıyla gerçekleşen etkinliğe yoğun bir katılım oldu. Bingöl, Kahramanmaraşlılar için Âşık Veysel’in değerli eserlerini seslendirdi.

Kültür Sanat Etkinlikleriyle Vatandaşları Buluşturan Büyükşehir Belediyesi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin imar ve inşasıyla birlikte sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çeşitli kültür sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, âşıklık geleneğinin önemli isimlerinden Âşık Veysel’in vefatının 50. yılı dolayısıyla Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl’ün katılımıyla anma konseri düzenlendi.
Kahramanmaraş Valiliği’nin koordinasyonunda ve Halkbank sponsorluğunda Necip Fazıl Konteyner Kent’te gerçekleşen konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Usta sanatçı Yavuz Bingöl, konserde Âşık Veysel’in “Dost Dost Diye”, “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Beni Hor Görme Kardeşim” ve “Çiğdem Der Ki” gibi değerli eserlerinin yanı sıra “Saçlarını Taramışsın”, “Turnalara Tutun da Gel”, “Beyaz Giyme Toz Olur”, “Sarı Gelin” ve “Mihriban” gibi birçok parçayı Kahramanmaraşlılar için seslendirdi. Telefon ışıklarıyla eşlik edilen duygusal anlarla dolu etkinlikte, katılımcılar Âşık Veysel’i anmak için düzenlenen programın anlamlı olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.