Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balcıoğlu, Kahramanmaraş Sanayisini Anlattığımız Kişiler  Hayran Kalıyor

Balcıoğlu, Kahramanmaraş Sanayisini Anlattığımız

Balcıoğlu, Kahramanmaraş Sanayisini Anlattığımız Kişiler  Hayran Kalıyor

KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ı nerede anlatsalar dinleyenlerin burada ki çalışmalara hayran kaldığını söyledi.
Kentin küçük sanayisi sitesinden övgüyle bahseden Balcıoğlu Kentimizde dev çarkları döndüren adına küçük sanayi dediğimiz ve Avrupalıdan çuvallarla para verip aldığımız makinelerin kırılan parçasının aynısını yapabilecek güç ve beceride sanayimiz var. Bunların disipline edilmesi ve proje okuması gerekiyordu. Şu anda hükümetin kurduğu saha İstanbul diye bir derneğimiz var. Bürokratik işlerden farklı bir yapısı olan ve sen şunu, sen şunu üret hepiniz toplanıp bir araba yapın diyecek kadar pratik bir yer.” Dedi.
Kahramanmaraş’ın 25. Müracaat eden il olmasına rağmen hatır ile 4.sıradan protokol imzaladıklarını hatırlatan Balcıoğlu, “Biz Almanya’daki bir makinenin yedek parçasını, falanca uçağın filanca parçasını yapabiliriz. Savunma sanayisi deyince sadece mermi ve tank gelmesin aklımıza. Biz Kahramanmaraş olarak yapacağımız bir kumaşı tankın üzerine örtünce o tank radarlara gözükmüyor. Savunma Sanayi dediğiniz askerin sahaya inmesi, sahada yemek yemesi ve bunun içinde ihtiyacı olan mutfak. Bunun her türlüsünü biz yapıyoruz. Tekstil alanında birçok çalışmamız var.” Diye konuştu.