Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ERKOÇ’A GÜREŞ PLAKETİ

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası başladı.

Osman Sayın Spor Salonu’nda başlayan müsabakalara AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan’ın yanı sıra diğer protokol mensupları ile güreşseverler ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 500 sporcu katıldı.

Müsabakalar seremoni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, açılış konuşmaları bölümünde kürsüye ilk gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleri ile güreşte önemli bir yere gelindiğine işaret ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Türk Güreşinde Kahramanmaraş’tan sayısız dünya ve Avrupa şampiyonları çıktığını ifade ederek, Kahramanmaraş’ın güreşte önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, özellikle Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak güreşlerde çok üst seviyelerde olduklarını ve Kahramanmaraş’ta güreşin gelişimi adına çok önemli mesafeler kaydettiklerini söyledi.

AK parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise atasporumuz güreşin yaşatılmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında çaba sarfeden ve emek veren herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, müsabakaların Kahramanmaraş’ta düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a bir plaket takdim ederek teşekkür etti.

Daha sonra Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un görev süresince başta güreş olmak üzere spora ve sporcuya verdiği destek ve katkılardan dolayı bir plaket takdim ederek teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından müsabakalar başladı ve Pazar gününe kadar devam edecek.