Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Okay; Bireyi Topluma Kazandıran Kişi Annedir

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, Cennet’in annelerin ayakları altında olduğunu dile getirerek annelere gösterilmesi gereken değeri hatırlattı.


Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Anneler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında anneliğin kutsallığına vurgu yaptı. Cennetin annelerin ayakları altına serildiğini hatırlatan Başkan Okay, annelerin kıymetinin bilinmesi ve korunması gerektiğini söyledi.


Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “ Anneyi esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğunu belirten bir inancın mensubuyuz. Bu bilinçten hareketle annelere gereken değeri ve kıymeti mutlaka vermeliyiz. Bireyleri yetiştiren ve topluma kazandıran en önemli unsur şüphesiz ki annedir.

Bu sebeple annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekir. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin bizlerden tek beklentisi, kendilerine gösterilen sevgi, saygı ve ilgidir. İşte bu nedenle annelerimizi yılda bir defa hatırlamak yerine onların her gün hayır dualarını almak bizlerin en şerefli görevi olmalıdır. Annelerimizin hayır duaları bizleri ayakta tutan en önemli unsurdur. Bu duygularla başımızın tacı, yuvalarımızın mimarı annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”