Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
ADEM GEMCİ

BAŞKAN OKAY VE BERTİZ BÖLGESİ

Hepimizin malumu Kahramanmaraş Büyükşehir statüsüne girince bir çok belde ve mezra mahalle statüsüne kavuştu dolayısı ile merkezde iki metropol ilçe sahibi olduk bir anda bu oluşumdan sonra daha önce görülmemiş bir çok zorluk ve sorunlar baş göstermeye başladı.

Her ilçe kendi sınırları içinde vatandaşa hizmet götürecekti artık tabiki daha yeni kurulmuş ve bir çok birimi yeni yeni kurulmaya başlayan iki ilçe bunlardan biri ise Dulkadiroğlu ilçesi.

İlçenin coğrafi yapısına bakılınca diğer ilçelere göre hem alanı daha geniş hemde dağlık  ve durumdan dolayı bir çok yerleşim yeri hakettiği hizmetleri daha öncesinde tam manasıyla alamıyordu.

Necati Okay Dulkadiroğlu ilçesi belediye başkanlığı  adaylığını açıkladıktan sonra herkesin gözü kulağı ona çevrildi insanlar merak ediyordu nasıl başaracak neler yapacak gibi.

Başkan Okay seçim çalışmaları sırasında ilçenin merkezinden çok ilçeye hem yakın hem uzak bir çok bölgeye gitmiş oradaki sorunları yakından dinlemiş görmüş bir aday olarak seçime girip büyük bir oy çokluğu ile başkan seçildi.

Seçildi ama sorunlarda burada başladı daha belediyenin bir hizmet binası yok hizmet edebilecek araçlar yok bunların hepsini almak çalışır hale getirmek belediyenin tüm birimlerini koordine etmek.

Geceyi gündüze katarak ailesinden çocuklarından feragat ederek çalışmak her kişinin harcı değil bence.

 Başkan Okay tüm bu durumlara göğüs gererek her işin üstesinden geldi.

Dulkadiroğlu Belediyesi tam anlamı ile çalışmalara başladığında Dulkadiroğlu ilçe Belediye  Başkanı Okay’ın talimatları ile yeni kurulan ilçe Dulkadiroğlu tam bir şantiyeye döndü her yerde  bir çalışma ve her yerde yapılan işlerin bitirilmesi vatandaşı memnun etmeye yetti.

Başkan Okay seçim öncesi sık sık gittiği ve  ağırlık vermiş olduğu Bertiz yöresine ise Bertizin tarihinde görülmemiş duyulmamış hatta hayal bile edilemeyecek büyüklükteki projelerin startını verdi.

Şimdi Bertiz yöresi yolu ile sosyal mekanları ile sizce eski Bertizden daha ileri bir safhaya taşınmadımı ?

Bertiz yöresinin Sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra alt yapı hizmetlerini de tüm hızıyla sürdüren Başkan Okay zorlu coğrafyasıyla dikkat çeken Bertiz bölgesinde ulaşımı kolaylaştırmak için Bin 850 metre uzunluğunda, altı metre genişliğinde ve 14 keskin viraja sahip yolun bin 550 metresinin standardını yükselten toplamda 3 virajla 10 metre genişliğindeki yolu bölgeye kazandıran Başkan Okay bölgenin yol standardını yükseltmek için yoğun bir mesai içinde çalıştı ve çalışmayada devam ediyor.

Ayrıca ilçesi için her konu da büyük özveri ve hassasiyet gösteren ender başkanlardan bir tanesi olduğunu her fırsatta bu hizmetleri gören vatandaşlar ve yöre halkı  dile getiriyor.

Ama ne yazık ki her yerde olan bir insan topluluğu bu gibi çalışmaları görmezlikten gelip Başkan Okay’ı yıpratmakve başarısız göstemek için ellerinden gelen gayreti gösteriyor ve yapmaya çalışıyorlar.

Bölge halkı ise son zamanlarda sosyal medya üzerinden yıpratma ve başarısız göstermek adına yapılan paylaşımları artık çok ciddiye almıyor çünkü Atalarımızın söylediği ve her zaman kulanılan bazı deyimler var MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR gibi.

Aslında biliyoruz duyuyoruz yöre halkından olan bir çok arkadaşım,dostum ve hatta komşum var onlar bile bu duruma kayıtsız kalmıyor Başkan Okay’ın hakkı ödenmez diyorlar.

Başkan Okay gibi değerli başkanları ,siyasetçileri desteklemek vatandaş olarak bizlerin bir görevi olması gerektiğini ben nacizene olarak düşünüyorum.

Dulkadiroğlu  Belediye Başkanı Necati Okay çalışmaktan ve hizmetten hiç bir zaman kaçmayan bir kişiliğe sahip Kahramanmaraş’a ve Dulkadiroğlu ilçesine daha çok hizmetler yapacak inşallah.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER