Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN OKUMUŞ; GÜÇLÜ, GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK

Türkoğlu İlçesini metropol ilçe

Türkoğlu İlçesini metropol ilçe olma yolunda ilerleten Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş’a, destekler devam ediyor.

Her gün kalabalık gruplar halinde Türkoğlu’larla buluşan Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyesi eski Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü,güçlü bir şekilde katılım yaparak Cumhur İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. Kalabalık bir grup ile Okumuş’a başarılar dileyen Güçlü ailesi, bu süreçte tam destek vereceğini de ilan etti.

Erdoğan Güçlü; “Sayın Başkanımızın ilk belediye başkanlığı Beyoğlu, Beyoğlu’nda çıraklığı bitirdi, Türkoğlu’na geldi. Türkoğlu’nda kalfalık dönemine başladı. Şimdi vereceğimiz yeni bir şeyle ustalık döneminin daha güzelliklerinin,  daha iyiliklerini ilçemize huzur ve refahını her bakımdan yapabileceği inancıyla şimdiden ustalık dönemini kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Değerli Başkanımızın Türkoğlu’na yaptığı hizmetler gerçekten fevkalade, takdirle karşılıyoruz. Türkoğlu değil bir Kahramanmaraş halkı dahi Osman Okumuş dendiği zaman, Türkoğlu’nu Türkoğlu yaptı diyenin hattı hesabı yok.

Ben Sayın Başkanını şahsını kutlayanları çok duyuyorum ve buna da inanıyoruz. İnşallah ben şimdiden Başkanımızın Başkanlığını kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Hepimiz yanında olacağız. Durmayıp çalışmaya devam ediyoruz.”dedi.

Türkoğlu Belediyesi eski Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü; “44 Mahalleye hizmet etmek, herkesin istek ve taleplerine cevap vermek kolay değil. Osman Başkanımın çok güzel hizmetleri var. Bunu hepimiz kabul ediyoruz. Çıktığımız bu yolda, inşallah başarmak nasip olur. Tekrar Osman Başkanım seçilir. Bizde desteğimizi kendisine veriyoruz. Hizmetine devam eder.İnşallah, hep birlikte memleketimize hizmet etmiş oluruz.”Şeklinde konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş; “Güçlü ailesi, güçlü bir şekilde gönül ittifakına, cumhur ittifakına, bizlere güç vermek için seçim ofisimize geldi. Ben kendilerine hepiniz adına teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olsunlar. Yıllardan beri güçlü ailesiyle bir aile dostluğumuz vardı. Cafer Güçlü bu gelişiyle bizlere, bu ittifakla, bu katılımla büyük güç verdi. Bu vesileyle kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizimde zaten geldiğimiz yer aynıydı. Aynı yerde kendileriyle buluştuk. Frekans ayrılığı yok, tamamen bir bütünlük var, gönül birlikteliği var. Geçen dönem seviyeli bir demokratik bir yarış yaptık. Bu dönemde de inşallah, kendileriyle beraber olduk. 31 Mart’takisevincimize güç kattıklarından dolayı teşekkür ederiz. İnşallah, bundan sonraki dönemde de dostluğumuz, birlikteliğimiz devam edecek. Türkoğlu merkezde olsun, Türkoğlu mahallelerinde olsun, Güçlü ailesinin ağırlığı var,seviliyor, sayılıyor.  Bu vesile ile Cumhur İttifakına dahil olmalarını çok çok önemsiyoruz. Bu vesileyle,  bizim belki de seçmen listemizin dışından hiç gelemeyecek, alamayacağımız dostlarımız buraya katıldılar. Geçen dönemde aldığımız oydan bu dönemde daha fazla alacağız. Çünkü geçtiğimiz dönem içerisinde 44 Mahallemize çok güzel hizmetler yaptık. Bu hizmetlerin karşılığı olarak da bu dönem bu yarışta büyük başarı yakalayacağımıza inanıyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisiyle bir Cumhur İttifakı, Gönül İttifakı oldu. Türkoğlu’nda da Cafer Güçlü’yle, Güçlü İttifakı oldu. Ne kadar teşekkür etsek az.” diyerek konuştu.