Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beylerbeyi Spor’un yeni Başkanı Dilanaz Kıran oldu – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

Beylerbeyi Spor’un yeni Başkanı

Beylerbeyi Spor’un yeni Başkanı Dilanaz Kıran oldu

Beylerbeyi Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Dilanaz Kıran  sosyal medya platforumu İnstagram üzerinden açıkalamalarda bulundu.

Kıran açıklamasında “Sevgili Onursal Başkanımız ve kıymetli babam, bu değerli mevkiye layık görülmemi sağlayan inanç ve desteğiniz için size sonsuz minnettarım” dedi.

2 sezondur Beylerbeyi Sporun perde arkasında çalıştığını belitem Kıran, her türlü görevi büyük bir özveriyle yerine getirdiğini ve joker gibi çalıştığını ifade etti.

Bu özverinin şimdi resmi bir unvanla taçlanmasnın,  tarifsiz bir onur ve heyecan kaynağı olduğunu belirten Kıran, ” Beylerbeyi Spor’un resmi başkanı olarak, bu günıide kulübümüzü zirveye taşımak için var gücümle çalışacağım. Bu yolda, her bir Beylerbeyi taraftarının desteğine ve inancına ihtiyacım olacak. Hep birlikte, unutulmaz bir başarı hikayesi yazmaya hazır mıyız” dedi.

Tahir Kıran’dan kutlama mesajı

İş ve spor dünyasının önemli isimlerinden Kıran Holding’in Onursal Başkanı Tahir Kıran, Yeni Başkan Dilanaz Kıran’a destek mesajı verdi. Kıran mesajında “Beylerbeyi Spor Kulübünün resmi başkanı Dilanaz Kıran olmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

WhatsApp Gorsel 2024 04 30 saat 11.16.26 082b5218