Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük Usta Kayahan Doğum Gününde Dev Konserle Anıldı

Vefatından sonra her yıl

Vefatından sonra her yıl İpek Açar tarafından düzenlenen Büyük Usta Kayahan’ı anma konserinin 4’üncüsü bu yıl 25 Mart’ta Torun Center Artı Sahne’de gerçekleşti.

Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen konserin geliri bu yıl İpek Açar’ın da destekçisi olduğu; meme kanseri başta olmak üzere tüm kadın kanserleri konusunda toplumu bilinçlendirme ve maddi yetersizliği olan hastalara teşhis ve tedavide destek veren “Pembe İzler Derneği”ne aktarıldı.

GECEYE KATILAN İSİMLER

Alex, Beste Açar, Betül Demir, Cansu, Cenk Eren, Derya Uluğ, Elif Buse Doğan, Emre Altuğ, Ferman Toprak, Hakan Aysev, İpek Açar, Keremcem, Nilüfer, Onur Mete, Suat Suna, Ufuk Yıldırım, Yavuz Bingöl, Yeliz ve Yusuf Güney; konserin şefi Alper Kömürcü’nün kurucusu olduğu İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası’nın müzikleriyle unutulmaz Kayahan şarkılarını seslendirdiler. 

BESTE AÇAR: “BABAM YAŞASAYDI 70 YAŞINDA OLACAKTI”

Gecenin sunuculuğunu da üstlenen Kayahan’ın kızı Beste Açar “Babam yaşasaydı bugün 70 yaşında olacaktı. Bizimle bu konserde olmanız bizim için çok büyük bir gurur. Çok mutlu ve duyguluyum. Babamın şarkılarının kanserle savaşan bir derneğe gidecek olması da bu gecenin ön önemli detayı” dedi. Beste Açar gecede “Kara Saplantım” şarkısını seslendirdi.

İPEK AÇAR

İpek Açar gecede Özgür Yüksel imzalı 2 kostüm giydi. İpek Açar: “Dördüncüsünü düzenlediğimiz İyi Doğdun Kayahan konseri bu sene iyiliğe vesile olduğu için ailemiz adına çok mutluyuz. Kayahan Bey’in bıraktıklarına ses ve nefes olmaya gayret ediyoruz. Dua ile kocaman bir alkış gönderelim lütfen” dedi.

“KAYAHAN ŞARKILARI 200 YIL SONRA DA SÖYLENECEK”

İyi Ki Doğdun Kayahan Konseri’nde sahneye çıkan Alex, Beste Açar, Betül Demir, Cansu, Cenk Eren, Derya Uluğ, Elif Buse Doğan, Emre Altuğ, Ferman Toprak, Hakan Aysev, İpek Açar, Keremcem, Onur Mete, Suat Suna, Ufuk Yıldırım, Yavuz Bingöl, Yeliz ve Yusuf Güney ise “Kayahan şarkıları bizlerden sonra 200 yıl sonra bile söylenecek. O bize muhteşem eserler, anılar bıraktı. İyi ki doğmuş, iyi ki bizimle olmuş. Bu gece onu yaşattığımız için mutlu ve gururluyuz” dediler. 

GECENİN SÜRPRİZİ NİLÜFER OLDU

Muhteşem gecenin sürprizi ise Türk Pop Müziği’nin en önemli isimlerinden, Kayahan’ın yakın dostu Nilüfer’di.

Nilüfer sahnede “Geceler” şarkısını seslendirdi.

TÜM SANATÇILARDAN SAHNEDE “MAVİLİM”

Gecenin finalinde, dev konsere katılan sanatçılar hep birlikte “Mavilim” şarkısını seslendirdiler.