Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükşehir’in Takı Tasarım Atölyesinde Görsel Şölen

Sosyal belediyecilik çerçevesinde toplumun farklı kesimlerine yönelik faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KAMEK Atölyeleri’ni de vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde toplumun

Büyükşehir’in Takı Tasarım Atölyesinde Görsel Şölen
Büyükşehir Belediyesi ve bir Alışveriş merkezi iş birliğiyle Takı Tasarım Atölyesi düzenlendi. Katılımcılar etkinlikte el emeği göz nuru birbirinden güzel aksesuarlar yaptı.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde toplumun farklı kesimlerine yönelik faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KAMEK Atölyeleri’ni de vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda bir Alışveriş merkezi iş birliğiyle Takı Tasarım Atölyesi düzenlendi. bir Alışveriş merkezinin zemin katında düzenlenen atölyeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplam 4 saat süren atölyede yüzlerce kişi el emeği göz nuru aksesuarlar yaptı.
Birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlik katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Etkinliğin çok eğlenceli geçtiğini belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi ve bir Alışveriş merkezine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, çeşitli atölyelerin düzenli aralıklarla vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.