Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CEYHAN; “PAZARCIK İÇİN ÖNCELİKLİ İŞLERİMİZ VAR”

Depremden dolayı Pazarcık ilçesinin sorunlarının yumak yumak olduğunu ve biran önce çalışmaya başlayacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı Ak Parti Pazarcık Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan, “Kardeşliği, Huzuru, Güveni Tesis etmek ve Pazarcık’ı yeniden hep birlikte inşaa etmek için kararlıyız” dedi.

Depremden dolayı Pazarcık ilçesinin

CEYHAN; “PAZARCIK İÇİN ÖNCELİKLİ İŞLERİMİZ VAR”
Depremden dolayı Pazarcık ilçesinin sorunlarının yumak yumak olduğunu ve biran önce çalışmaya başlayacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı Ak Parti Pazarcık Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan, “Kardeşliği, Huzuru, Güveni Tesis etmek ve Pazarcık’ı yeniden hep birlikte inşaa etmek için kararlıyız” dedi.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız Asrın felaketi sonrası bu şehrin tüm sorunlarını iyi bilerek en kısa şekilde çözecek ve yeniden ayağa kalkması için elimizi taşın altına koyuyoruz diyen Başkan Adayı Ceyhan; “İsmimin açıklandığı günlerden bu yana sokak sokak, Mahalle mahalle geziyor ve Vatandaşlarla hasbihâl ediyorum. Esnafları ziyaret ediyorum, sıkıntıları dinliyorum. Mahalleler arasında gezerken mesela bu aşağıda mahalle arasında bayağı bir çukur oluşmuş. Bayağı bir büyükşehir belediyesiyle beraber iş birliğiyle Büyükşehir’in de yardımıyla onları düzenleyeceğiz. Biz buraya yatmaya gelmedik. Biz buraya 7/24 saat çalışmaya geldik, hizmet etmeye geldik, ekibimle beraber çalışacağız. Deprem büyük yaralar açtı bizlerde. Bu şehrin ayağa kalkması için hep beraber kaldırmaya çalışacağız.

Ama bazı yerlerinden de yardım almamız gerekiyor bizim. Bizim belediyemiz daha gücü eksik. Yani neredeyse belki işçi maaşlarını bile bir zorlanacak. Zorlanıyor diye biliyorum ben. Onun için bizim bu seçimi Pazarcık halkı için mutlaka alınması gerekiyor diye düşünüyorum. İnşallah da alırız. Sebebi de şu. Büyükşehir büyük bir ihtimalle Fırat Bey AK Parti yani belediyesi alır diye Kesin gibi gözüküyor. Bizim büyükşehirde iyi çalışmamız lazım. Büyükşehre çok ihtiyacımız var. Büyükşehir güçlü bir yerdir, Devlet gibi bir yer yani. Onların yardımına ihtiyacımız var. Onların burada kimse olsun işte öbür kurumlar olsun. Hepsi ile iyi çalışmamız lazım. Bu bir şart. Kamu yatırımları yani bizim devlet milletle, devlet, belediye iş birliğiyle. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olsun. Devletin diğer kurumları olsun, diğer birimleri olsun. Bunlarla bizim istişare edip Pazarcık’ı ayağa kaldırmamız lazım” dedi.

“PAZARCIK KENDİ ÜRÜNÜNÜ KENDİSİ SATACAK”

Pazarcık’ta üretilen bir ürünü Vatandaş direk yurt dışına kendisi satmalı, kendi ürününü kendi pazarlamalıdır diyen Cumhur İttifakı Ak Parti Pazarcık Belediye Başkan adayı Murat Ceyhan, “Bizim organik ürünlerimiz var Nohut olsun, mercimek olsun, Tarımsal ürünlerimiz, Hayvansal ürünlerimiz var bunlar için Pazar yeri projelerimiz içerisinde. Peynircilik olsun, Antep fıstığı olsun, işte üzüm olsun, badem olsun onlarla ilgili oluşturmak. Pazar sektörü oluşturmak, tesisler bulmak, paketleme tesisi gibi yerlerde Ürünleri tek elden buradaki ürünümüzü paketleyeceğiz, buradan Yurt dışına göndereceğiz. Tek elden buradan GDO’suz, güvenilir bir şekilde buradan mal tüketecek buradaki de tek elden satışını yapacak. Yani aracı 3 e alıp 15’e satmayacak. Direk kendisi 15’e satacak ki Pazarcık halkı ekonomi anlamında canlansın. Hayvancılık noktasında da yem desteği gibi destekler sağlayacağız vatandaşlarımıza, Tarım Bakanlığı’ndaki e- Tarım tabii projeleri hazırlayacağız. Bu proje karşılığında Tarım Bakanlığı biz öncü olacağız bunlara. Bunlarla ilgili işte cerdin üzümü işte peyniri bunlarla ilgili çok güzel düşüncelerimiz var. Pazar açısından. Günlük köyümüzün sabit pazar yeri de olur. Şu an sabit o pazar yeri haftalık pazar yeri orayı ilk işimiz birinde orayı yapmak olacak” ifadelerini kullandı.

“PAZARCIK’A HİZMET, HEMŞERİLERİME TAM BİR İNANMIŞLIKLA VERİLMİŞ SÖZÜMDÜR”

Çok çalışarak ilçemize hizmet yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz diyen Ceyhan, “Hemşerilerimizi ziyaret ederek gönüllere dokunuyoruz elhamdülillah. Birlikte hayırlı bir seçime gireceğiz ve çok çalışan kazanacak. Bizde Pazarcık için çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Sorunları bilen birisiyim. Vatandaşın iyi bir teveccühü var bize karşı. Onları ziyaret ettiğimde çay içmeden yemek yedirmeden göndermiyorlar, bunu siyaset olarak falan söylemiyorum. Dün köylere gittik. Ve vatandaş öyle bir şey de istemiyor senden. Vatandaş ne istiyor biliyor musun? Kendisi için hiçbir şey istemiyor. Yol istiyor. Suyu yok, su istiyor. Bazı köylerimizde ufak tefek sıkıntılar var. Onları halledeceğiz inşallah. Ya kanalizasyon istiyor. Onları da biz peyderpey yani Allah nasip edip de oturursak oraya Kazanırsak söz vermişim zaten yapacağız, kararlıyız” dedi.

“TECRÜBEMİ SAHAYA YANSITARAK YENİDEN PAZARCIK’I AYAĞA KALDIRACAĞIM”

Pazarcık Yumaklıcerit Mahallesinde doğduğunu ve 2009-20214 yılları arasında Belde Belediye Başkanlığı yaptığını ve Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması ile Başkanlık yaptığı Belediyenin kapandığını ve Başkanlıktaki tecrübesini Pazarcık’ın dahi iyi bir şekilde gelişmesi için harcayacağını ifade eden Pazarcık Belediye Başkan adayı Murat Ceyhan, “En son 2009-20214 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. Büyükşehir yasasından sonra kendi beldemin belediyesi kapandı, Ondan sonra tekrar memuriyet hayatına en son İŞKUR il müdür yardımcılığına bakıyordum. İŞKUR, Kahramanmaraş İŞKUR Müdür Yardımcısıydım. Sonradan istifa ettim geldim. Pazarcık Belediyesi’ne aday adayı oldum. 31 Martta kazanırsam bütün Pazarcık’ın belediye başkanı olacağım. Herkese eşit, kimseyi ötelemeden, kimseye öte var demeden bütün mahalle bütün her yeri eşit görerek belediye başkanı olacağım. Herhangi bir mahallenin belediyesi başkanı olmayacağım. Belediye başkanı olduğu zaman herkese, herkese kapım açık olacak. Pazarcık yeniden bir hüviyetine çok yaşanılabilir. Çok güzel bir şehir yapmayı düşünüyoruz biz. Tabii bunu yaparken biz yalnız başımıza yapamayız. Yani devletin ilgili birimleriyle istişare ederek gelecekler burada projesiz projemizi çizeceğiz. Güzel bir şehircilik planı yapılacak” dedi.

“PAZARCIK İÇİN ACİL EYLEM PLANLARIMIZ VAR!”

Önceliğimiz geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için sosyal alanlar, spor alanları diyen Başkan Adayı Ceyhan, “Gençlerimizin oyalanacağı gibi belki şey yapacağı, ilgileneceği alanlar yapacağız. Özellikle de gençlerimize önem veriyoruz. Pazarcık için ana yolumuza alternatif olarak çevre yolunu hayata geçirmemiz lazım. Çevre yolumuzu ilgili birimlerle görüştük, İlgili birimlerle görüştük. Onu acilen acil eylem planına alacaklar. Çevre yolun sorunu çözülecek. Çok yakın zamanda çevre yolumuz inşallah Çalışmalarına başlanacak çevre yolunun onu da yaptığımız zaman inşallah yol sorunumuzda ortadan kalkmış olacak” dedi.

Yıkılan her binamızı yeniden yaparak şehirlerimizi inşa ve ihya ederek adım adım Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz diyen Pazarcık Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Pazarcık’ımızı alt ve üstyapısıyla birlikte yeniden inşa edeceğiz. Kalıcı konutların inşasında da önemli aşama kat edildi, TOKİ Konusunda İlk ev sahipleri evlerine kavuştu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlet millet el birliğiyle hep birlikte şehrimizi ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Mart ayında yine bir çekiliş daha var. Önümüzdeki yaz içerisinde evvel TOKİ’lerin hepsi bitmedi, bitirmek planlanıyor. Yani vatandaşımız bu konteynırda kurtarır inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Pazarcık’ımızı alt ve üstyapısıyla birlikte yeniden inşa edeceğiz” dedi.