Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Kahramanmaraş’ta Aday Düğümü Çözülüyor

Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş ve İlçe Başkanları Genel Merkezde görüşmeler yapacak, Kahramanmaraş adaylarını karara bağlayacak. Hafta içi yapılacak PM toplantısında Kahramanmaraş’ın Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor

Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal

CHP Kahramanmaraş’ta Düğüm Çözülüyor

Yerel Seçimlere 3 aydan az bir süre kalan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş’ta, ‘’Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak?’’ sorusuna yanıt aranıyor.

Bugün Ankara’da olacak olan Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş ve İlçe Başkanları Genel Merkezde görüşmeler yapacak, Kahramanmaraş adaylarını karara bağlayacak. Hafta içi yapılacak PM toplantısında Kahramanmaraş’ın Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor…

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP Kahramanmaraş’ta hareketlilik sürüyor.

ANKARA’DA KRİTİK GÖRÜŞME

Büyükşehir ve Metropol ilçelerde adayları ile ilgili anket çalışmalarının tamamlandığı CHP’de, Ankara’da bugün yapılacak görüşmeler heyecan yarattı. Perşembe ya da Cuma günü toplanması beklenen Parti Meclisi öncesi Kahramanmaraş İl Başkanı, İlçe Başkanları ve Milletvekili Ankara’ya gitti.

ADAYLAR KONUŞULACAK

Edinilen bilgilere göre CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, bazı ilçe başkanları Ankara’da olacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ya da Genel Başkan Yardımcısı düzeyinde yapılacak görüşmelerde Kahramanmaraş’ta henüz açıklanmayan bazı ilçe adayları ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili görüşme yapılacak.

PARTİ MECLİSİNDE KARAR ÇIKABİLİR…

Yapılacak görüşmeler sonrası Kahramanmaraş Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylarının Parti Meclisinde ele alınması bekleniyor.