Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Coşkulu Mitingde Başkan Adayı Dedeoğlu’na Sevgi Seli

Coşkulu Mitingde Başkan Adayı

Coşkulu Mitingde Başkan Adayı Dedeoğlu’na Sevgi Seli

İYİ Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, Göksun ve Çağlayancerit’te düzenlenen kitingde vatandaşlara seslendi. Dedeoğlu değişim sözlerini vurgulayarak, 31 Mart zaferini müjdeledi ve Kahramanmaraş’ta herşeyin iyi olacağını söyledi.

İYİ Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, Göksun ve Çağlayancerit’te düzenlenen coşkulu mitingde vatandaşlara seslenerek “Kahramanmaraş’ta değişim ateşini 31 Mart’ta yakalım” dedi. Mitinge Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu’nun yanısıra ilçe belediye başkan adayları, parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alkışlarla karşılanan Dedeoğlu’na vatandaşlar sevgi seli gösterdi.

VAKTİNİ KAHRAMANMARAŞ’A VERMEYENE OY VERMEYELİM ARTIK

Göksun ve Çağlayancerit’te kalabalığıa hitap eden Dedeoğlu, “Bugün bu meydanlarda değişim ateşi var. Bu meydanlarda Kahramanmaraş’ın geleceği var. 31 Mart’ta yapılacak seçimde siz bize bir şans verin. Bizde hizmet nasıl yapılır, Kahramanmaraş nasıl ayağa kaldırılır tüm Türkiye’ye gösterelim. Depremden bugüne kadar çözülemeyen sorunları bir iki ay içinde çözelim. Şu güzel kalabalığa bakınca Kahramanmaraş’ın umudunu görüyorum. Siz hiç merak etmeyin Kahramanmaraş’ı hep birlikte yöneteceğiz. Mevcut yönetim için yan gel yat devri bitti artık. Verdikleri sözleri unuttular, unutturdular. Vaktini Kahramanmaraş’a vermeyene benim vatandaşım oy vermez. İş başa düştü diyorum ve Kahramanmaraş sevdalısı olarak hizmet yapmaya, çalışmaya memleketimin umudu olmaya geliyoruz” dedi.