Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Debgici’den, Başkan Yılmazcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Kahramanmaraş İl

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Pazarcık’ta belediye başkanlığına seçilen İbrahim Yılmazcan’ı ziyaret etti.

Pazarcık  Belediyesi önünde Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan , AK Parti Pazacık  İlçe Başkanı ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Pazarcık’ta hizmetlere devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yılmazcan’a görevinde başarılar dileyen Debgici, “Seçimi geride bıraktık ve Pazacık’lı vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Yılmazcan’a 5 yıl ilçeye hizmet için görev verdi.

Başkanımıza ve yeni belediye meclisi üyelerimize hayırlı olsun. Şimdi yeni bir heyecanla yeni bir dönem başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Pazarcık Belediye Başkanımız İbrahim Yılmazcan uyumlu bir şekilde Pazarcık’a güzel hizmetler getireceğinden şüphemiz yok.” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı Debgici’ye teşekkür eden Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan , ” Seçim kampanyamız döneminde AK Parti ve MHP olarak birlik ve beraberlik ortamı en üst seviyeye çıktı.

AK Parti İlçe Teşkilatımız, MHP İlçe Teşkilatımız ve tüm partililerimiz gecemizi gündüzümüze katarak ve özveri ile  çalışarak güzel bir sonuç aldık.

Bu ekip çalışmasına halkımızın da desteği de eklenince 5 yıl  ilçemize hizmet etmek için görevimize başladık. Seçim sürecindeki AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak desteğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.