Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA lideri Babacan; Millet İttifakı’nda değiliz

Millet İttifakı üyesi olmadıklarını

Millet İttifakı üyesi olmadıklarını belirterek, üçüncü bir ittifak içerisinde yer alabileceklerinin sinyalini veren Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’ndan sonra bir çıkış da DEVA lideri Babacan’dan geldi. Ali Babacan, “Biz henüz ittifakta değiliz. Ama altı partili masada bazı ortak çalışma alanlarına katkı sunuyoruz” diye konuştu.
Muhalefet partileri tarafından oluşturulan 6’lı masa arasındaki görüşmeler devam ederken, masa etrafında yer alan partilerin liderleri de siyasette dengeleri değiştirecek açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Saadet lideri Karamollaoğlu’nun üçüncü ittifak çıkışının ardından çok konuşulacak bir çıkış da Babacan’dan geldi.
“BİZ HENÜZ İTTİFAKTA DEĞİLİZ”
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana’da sebze meyve hali esnafıyla sahurda bir araya geldi. Babacan, Millet İttifakı’na ilişkin bir soruya “Biz henüz ittifakta değiliz. Ama altı partili masada bazı ortak çalışma alanlarına katkı sunuyoruz. Henüz ittifakta değiliz. İttifak olması için daha çok şey konuşmamız lazım” yanıtını verdi.kaynak haberler.com