Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DULKADİROĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Kahramanmaraş Yazdır A Yazı

Kahramanmaraş Yazdır A Yazı Tipi Yorumlar Abone ol Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun KURT’tan boşalan makama Onikişubat İlçesi Saçaklızade İlkokulu Müdür yardımcısı Hüseyin MART atanırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

5 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Harun KURT, bayrağı başarılı çalışmaları ile ve çalışkanlığı ile takdir toplayan Hüseyin MART’a teslim etti. Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun KURT’tan boşalan makama Onikişubat İlçesi Saçaklızade İlkokulu Müdür yardımcısı Hüseyin MART atanırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Milli Eğitim Müdürü Harun KURT görevden alınarak Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne araştırmacı olarak görevlendirildi. Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine de Saçaklızade İlkokulu müdür yardımcısı Hüseyin MART atandı. Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta olan Harun KURT, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Hüseyin MART’a devretti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini devralan Hüseyin MART ise bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Harun KURT’a teşekkür ederek, başlayacak olduğu Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki araştırmacılık görevinde başarılar diledi. Göreve başlayan Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MART, “Almış olduğu görevin sorumluluğunun bilincinde olduğunu, bu bilinçle hareket edeceğini, vurguladı Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu İlçesinde, 19.09.2022 tarihi itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum.