Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edin Dzeko maç sonunda konuştu: Her takımı yenebiliriz

Edin Dzeko maç sonunda

Edin Dzeko maç sonunda konuştu: Her takımı yenebiliriz

Spor – BHA

Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Union SG’ye 1-0 kaybederek toplamda 3-1’lik skor avantajı elde eden Fenerbahçe, çeyrek final biletini kaptı.

Maç sonrasında teknik direktör İsmail Kartal başta olmak üzere, Edin Dzeko, İsmail Yüksek ve Osayi-Samuel mikrofon başına geçti.

İsmail Kartal: Önemli olan turu geçmekti

İlk maçta istediklerini aldıklarını belirterek sözlerine başlayan teknik direktör İsmail Kartal, ”Bugün de aynı şekilde aynı ciddiyetle oyuna başladık. İlk yarı istediğimiz gibi, dengeli geçse de ikinci yarı oyundan düştük ve rakip daha istekli olunca baskı yedik. Üst üste kornerle geldi ve sonunda golü yedik. Kazanmak istiyorduk evet ama 5-6 tane sakat oyuncumuz var. Ligde de zor maçlar bizleri bekliyor. Tüm bunları düşündüğümüzde turu geçtiğimiz için mutluyuz. Kaybetmemize rağmen turu geçmesini bildik.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlık yaşayan Mert Hakan Yandaş için, ”Hafta içi kasığında bir sorun yaşamıştı ama maçtan önce doktoru bir sıkıntı olamadığını ve daha iyi olduğunu söylemişti. Biz de planımızı ona göre yapmıştık. Ancak bir talihsizlik oldu. Şu an durumu net değil. Raporlar çıkınca belli olacak.” sözlerini söyleyen Kartal, ”Sakatlıklardan ve fikstürden dolayı rotasyona gittik. Kalede İrfan Can iyi bir performans gösterdi. Ryan Kent de elinden geleni yaptı. Onlar sürekli oynamadığı için tempo olarak diğerlerine göre biraz daha aşağıda kalabiliyorlar ama çok çabaladılar. İyi bir oyun sergileyemesek de turu geçtik. Önemli olan bu.” dedi.

resim 2024 03 14 233845735

”Bugün için tek iyi şey çeyrek finale yükselmiş olmak”

Bosnalı futbolcu Edin Dzeko, maç sonrasında sahada verdiği demeçte şu sözleri kullandı.

Bugün için tek iyi şey çeyrek finale yükselmiş olmamız. Geri kalan hiçbir şey iyi değildi. İlk maçı her ne kadar 3-0 kazanmış olsak da bugün oynadığımız oyundan memnun değiliz. Çünkü Fenerbahçe büyük bir kulüp ve bu maçları bu kadar kötü oynamamalıyız. Sonuç olarak tur atladığımız için mutluyuz.

Çeyrek finale yükselen her takımın bu kupayı kazanma ihtimali yüksek ama yarınki kurayı beklememiz lazım. Kupayı kazanmak elbette kolay değil ama bugün oynadığımız gibi oynamadığımız sürece her takımı yenebiliriz.

Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar gerçekten her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Çünkü onlar dünyanın en iyi taraftarı.”

resim 2024 03 14 233811443

”Rehavete kapıldık”

Asıl önemli olanın turu geçmek olduğunu dile getiren İsmail Yüksek, ”Açık konuşmak gerekirse biraz rehavete kapıldık bundan dolayı taktiğimize çok bağlı kalamadık. Sahaya da bu yansıdı. Rakibimiz de iyi bir oyun sergiledi. Elbette kazansak çok daha iyi olurdu ancak yine de mutluyuz.” dedi.

Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı hakkında konuşan milli futbolcu, şunları söyledi:

”Biz profesyonel futbolcular olduğumuz için Trabzonspor maçına odaklanmamamız gerekirdi ama ister istemez bizi biraz etkiledi. Trabzonspor maçına, bugünden daha fazla odaklanmış olabiliriz çünkü önemli bir deplasman. Sonuç olarak biz iki kulvarda da devam etmek istiyoruz. Maç maç devam edeceğiz.”

resim 2024 03 14 233735144

”Biz yolumuza maç maç bakıyoruz”

Maç sonrasında mikrofonların başında geçen Osayi Samuel, Union SG karşılaşması ve pazar günü oynanacak derbi hakkında şunları söyledi:

”Her zamanki gibi bugünkü maçı da kazanmak istedik. Kazanamadığımız için hayal kırıklığı yaşıyoruz, bu mağlubiyeti taraftarlara yaşatmamalıydık. Ama sonuç olarak çeyrek finalde olduğumuz için mutluyuz.

Takım olarak iyi oynamasak da önemli olan turu geçmekti. Biz yolumuza maç maç bakıyoruz. Her maça ayrı ayrı odaklanıyoruz. Trabzonspor maçı önemli, yarın da o maçın hazırlıklarına başlayacağız. İki kulvarda da devam ediyoruz ve hedefimiz hem ligi hem Avrupa’yı kazanmak.”

resim 2024 03 14 233657871