Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elbistan Belediyesi’nden Ücretsiz Kurs

Elbistan Belediyesi Gençlik Spor

Elbistan Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından spor akademilerine hazırlık kursu açıldı. Açılan kursa öğrenciler ücretsiz katılabilecek.

Spor Akademileri ve Spor Liseleri’ne kayıt olmak isteyen adaylar için açılan hazırlık kurslarına başvurular, 5 Aralık 2022 Pazartesi günü alınmaya başlanacak.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, açılacak olan kursta spor eğitmenlerinin hizmet vereceğini belirtti.

Başkan Gürbüz, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşam kalitesini arttırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirerek yetiştirmek, tarihi ve kültürel değerlerini bilen ve bunlara sahip çıkan, sosyal, nitelikli ve sağlıklı bireyler olarak hayata hazırlamak için kurulan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz, önemli bir göreve daha imza atıyor. İlçemiz genelinde, PMYO, POMEM, PAEM, JÖH, PÖH ve Astsubaylık sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için ücretsiz kurs açtık.

Kursumuzda alanında uzman spor eğitmenler görev alacaktır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz 5 Aralık 2022 Pazartesi gününden itibaren Belediyemiz Beyaz Masa servisine şahsen başvuru yaparak ve shorturl.at/gY245 adresi üzerinden online başvuru yapabilecektir. Başvuruların tamamlanmasından sonra spor eğitmenlerimiz tarafından program oluşturulacak ve memur site içerisinde bulunan spor salonumuzda eğitimlerimiz başlayacaktır” ifadelerine yer verdi.