Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: 2 net penaltımız verilmedi

Selahattin Baki: 2 net

Selahattin Baki: 2 net penaltımız verilmedi

Spor – BHA

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Fenerbahçe – Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Baki, ”Direkt konuya girmek istiyorum. İki net penaltı pozisyonumuz hakemler tarafından verilmedi. Ferdi’nin olduğu pozisyonda hakemin vücut hareketlerine dikkatli bakın. Tam penaltıyı verir gibi oldu ama bir saniye içinde nedense vazgeçti.” sözlerini kullandı.,

Oosterwolde’nin yaşadığı pozisyonda da penaltı verilmesi gerektiğini söyleyen Selahattin Baki, ”Fenerbahçe, bu kadar şampiyonluk istiyorken ve şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken, bir operasyonun eşiğinden dönüldü.” dedi.

”Utanmazlar!”

Fenerbahçe’nin maçın kazandığı penaltı pozisyonu sonrası ”Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var. Utanmazlar!” şeklinde tweet atan Galatasaray’ı tiye alan Baki şu sözleri söyledi:

”Utanmazlar! Galatasaray’ı tebrik etmek istiyorum. Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle anlatmışlar. Biz bile bu kadar güzel izah edemezdik.”

Baki: Icardi nasıl olduysa sonradan PFDK’ye sevk edildi

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’din PFDK’ye sevki hakkında da konuşan Selahattin Baki, şunları söyledi:

”Önemli bir konu daha var. Galatasaray’daki futbolcunun PFDK’ye sevki ve sevk edilme şekli. Bunu konuşmamız lazım. Bunun yakın tarihte 4 tane örneği var. Bu tür hareketlerde normalde doğrudan disiplin kuruluna sevkinin gerçekleşmesi gerekiyor. Am bu sefer ilk başta sevki bile olmadı. Sonradan artık nasıl olduysa zoraki bir şekilde oldu. Burada ne şiş ne yansın ne kebap, herkese yaranma zihniyetinin hakim olduğunu düşünüyorum.

‘Nasıl olsa PFDK’ye verdik, en azından bir ceza verelim o da bir maçlık bir ceza olsun durumu kurtaralım’ kafasındalar. Bunun da ben TFF’nin PFDK’ye verdiği bir mesaj olarak görüyorum.”