Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlerbirliği 3 puanı 3 golle aldı

Gençlerbirliği 3 puanı 3

Gençlerbirliği 3 puanı 3 golle aldı

Tahsin KEMER / ANKARA – BHA

Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği ile Altay karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği, İzmir temsilcisini 12. dakikada Rahman Buğra Çağıran, 85. dakikada Sambou Yatabare ve 90+4. dakikada Mustapha Yatabare’nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Genclerbirligi 3

Yatabare kardeşlerin gecesi

Gençlerbirliği formasını terleten Mustapha Yatabare ile kardeşi Sambou Yatabare attığı gollerle maçın skorunu belirleyen isimler oldu.

Gençlerbirliği, Altay karşısında aldığı galibiyet ile puanını 17’ye çıkardı.

Karşılaşmadaki önemli anlar

12. dakikada Gençlerbirliği, Rahman Buğra Çağıran ile golü buldu. Sol kanattan Kayode’nin ceza sahasına gönderdiği topu kale önünde kontrol eden ve dönüp vuran Rahman Buğra Çağıran meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

44. dakikada Gençlerbirliği, Yatabare ile gole yaklaştı. Amilton’un savunma arkasına yerden gönderdiği pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Yatabere’nin sol ayağı ile yaptığı vuruş yandan auta gitti.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-0’lık Gençlerbirliği üstünlüğü ile gitti.

85. dakikada Sambou Yatabere’nin atıığı golle farkı ikiye çıkardı. Sağ kanttan Muhammet Himmet’in yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde iyi yükselen Sambou Yatabare iyi bir kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

90+4. dakikada Akabueze’nin pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mustapha Yatabare’nin sağ ayak içi ile yerden sağ köşeye vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve Gençlerbirliği sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.