Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlerbirliği evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı

Gençlerbirliği evinde Manisa FK

Gençlerbirliği evinde Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı

Tahsin KEMER / ANKARA – BHA

Gençlerbirliği ile Manisa FK, Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Gençlerbirliği‘nde 16. dakikada Mustapha Yatabare ve Manisa FK’de 22. dakikada Oğuz Gürbulak’ın attığı goller 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Bu sonuçla son galibiyetini Çorum FK karşısında 1-0 ile alan Gençlerbirliği’nin ve Tuzlaspor karşısında 4-0 ile alan Manisa FK’nin galibiyet hasreti 3 maça çıktı.

BHA HABER ICI 16 3

Karşılaşmadaki önemli anlar

16. dakikada Gençlerbirliği Mustapha Yatabare ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Muhammed Ertürk’ün ceza sahasına gönderdiği topa arka direkte sağ ayak içi gelişine vuran Yatabare topu ağlara gönderdi.

BHA HABER ICI 17 4

Manisa FK 22. dakikada skora dengeyi getiren golü Oğuz Gürbulak ile buldu. Sağ kanattan ceza alanına kullanılan hızlı taçta Sandro Lima topuğuyla arkaya gönderdi ve Oğuz Gürbüdak vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Manisa fk

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımında gol girişimi olsa gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

64. dakikada Manisa FK gole yaklaştı. Sol kanattan yapılan ortada Gençlerbirliği savunması topu istediği uzaklaştıramadı. Seken topa ceza alanının ilk metrelerinde gelişine vuran Tugay Kaçar’ın topu direk dibinden auta gitti.

74. dakikada Gençlerbirliği’nde topu alan Enes Keskin ceza yayının gerisinden kaleyi tam cepheden gören açıdan ayak içi ile çok sert ve düzgün bir vuruş yaptı. İki direğe de çarpan top oyun alanına geri döndü.

Karşılaşmanın özellikle son bölümlerinde Gençlerbirliği’nin gol girişimleri olsa da başka gol olmadı ve maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi.